Curs Avansat ThetaHealing cu Seba

Cursul Avansat ThetaHealing este o extindere a cursului de bază în care se vor aprofunda vindecările din Al șaptelea Plan al Existenței.

Vom învăța mai multe detalii despre toate Planurile, pentru a elimina afirmațiile și angajamentele făcute în alte Planuri, care nu ne mai servesc și vom învăța să vindecăm sufletele zdrobite. Vom descoperi Sentimente pe care probabil nu le-am mai trăit înainte. Vom elibera spațiul din mintea noastră, umplut inutil cu gânduri negative, cum sunt mânia, răzbunarea, resentimentele, regretele, ura, agresiunea, gelozia, invidia și amărăciunea. Astfel vom putea utiliza mai multă energie, pentru a reuși vindecări mai rapide, pentru a progresa și pentru a ne conecta la Divinitate.
Vom petrece împreună trei zile minunate în care:
–  Vei înțelege mai profund Cele Şapte Planuri Ale Existenței care ne înconjoară.
–  Descoperi cum să vindeci sufletul rănit, sufletul zdrobit, copilul din pântec.
–  Înveți cum să cureți eventuale vechi jurăminte, resentimente, regrete sau respingeri ale oamenilor din jurul tău, care te țin blocat în parcursul tău evolutiv.
– Vei învăța cum să eliberezi emoții, sentimente, amprente fantomatice ale tuturor lucrurilor care s-au petrecut în jurul sau interiorul materiei anorganice, obiectelor, locuințelor, terenurilor. Înveți cum să purifici locuința în care stai.
– Înveți cum să-ți recuperezi fragmentele de suflet pierdute pe parcursul vieții și cum să înapoiezi fragmentele de suflet rămase la tine și care nu îți aparțin. Înveți cum să realizezi divorțul energetic față de relațiile trecute.
– Înveți cum să te conectezi la strămoși și să poți comunica cu ei fără nici o teamă.
– Înveți să eliberezi traume și amintiri de la eventuale operații chirurgicale, accidente, abuzuri petrecute de-a lungul vieții.
– Vei fi mult mai pregătit să aplici în viața ta de zi cu zi tehnicile ThetaHealing sau să devii un autentic terapeut și practicant de ThetaHealing, un adevărat ThetaHealer.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSch6_sF3Yein0__3NbdaxZMwurvhuz8cQcrUMtmthMFnC_zxw/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.