Curs de Baza ThetaHealing

……..Un copil nu e un lucru. Nu poți stăpâni un copil. A spune „este copilul meu” dovedește ignoranța pe care o duci cu tine. Viața nu poate fi stăpânită.


Aproape toți părinții din lume și-au distrus copiii, pentru că și-au pretins dreptul de proprietate. Să ai în proprietate un copil? Dacă nu poți crea viață, cum ai putea să posezi? Acesta este un dar din abundența existenței. Fii recunoscător că ai fost ales vehicul. Copilul a apărut prin tine dar asta nu înseamnă că îți aparține. N-ai fost decât o trecere. Dacă părinții ar reuși să nu uite acest adevăr simplu, lumea ar arăta în cu totul alt fel.
Viața eternă – curge prin munți, păduri, câmpii. Copilul a venit prin tine așa cum au venit alți copii prin alți oameni înaintea ta. Are o eternitate în urmă sa și o eternitate înainte. A fost în multe case, în multe orașe, în multe locuri ciudate. În milioane de vehicule și tu ești unul dintre acestea. Fii umil și respectos cu copilul. Când se produce fecundația, în jurul mamei roiesc zeci de spirite ce doresc să se întrupeze. Și asta pentru că acele spirite au vibrația apropiată de cei doi parteneri care au realizat fecundația. Numai unul primește aprobarea entităților superioare de a se întrupa. Pentru că acel spirit are lecțiile lui de învățat în familia în care sosește, precum și lecțiile lui de predat acelei familii. Respectați copilul ca pe un profesor al vostru de la care aveți multe de învățat în această viață….
Vreți să aflați mai mult depre educația copiilor voștri? Veniți la un curs de bază ThetaHealing!

https://www.facebook.com/events/1365306810156398/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.