Curs de baza Thetahealing

Sunt Maria si sunt extrem de fericita cand vad cum contribuie theta healing in vietile oamenilor.
Mereu mi-am dorit sa fiu aproape de oameni, sa ajut, sa sustin, astfel ca mi-am ales liceul pedagogic, urmat apoi de facultatea de psihologie.
Ulterior m-am certificat si predau cursuri prenatale de Lamaze, sunt doula, consilier in alaptare si Instructor Certificat Theta Healing®.

După ce mi-am dovedit mie cât de frumos funcționează theta healing, m-am decis sa va dau și voua aceasta minunata tehnica. Astfel încât, veti putea, zi de zi, sa deveniți o varianta mai buna si, in acest fel sa va faceți viața mai buna!

Continutul cursului de baza:
• Descoperim subcontientul si invatam sa intelegem ce ne spune si cum s-au inmagazinat lucrurile la acel nivel. Invatam sa testam convingerile din subconstient si sa le schimbam. Invatam sa ne eliberam de frici, obligatii, furie.
• Eliberam trecutul si il aducem la o forma care sa ne ajute azi si ACUM. Astfel, eliberandu-ne de amintiri, energii negative ne cream un sine mai luminos ca sa putem contrui tot ce visam.
• Invatam cum sa facem o citire si invatam ABC-ul intuitiei in asa fel incat sa putem avea incredere in simtirile noastre si in mesajele ce vin pentru noi si ceilalti. In felul acesta putem contribui la binele nostru si al celorlalti.
• Invatam cum sa fim martorii vindecarii ce ni se ofera si cum sa eliberam blocajele ce stau in calea vindecarii. Ne deprindem sa ne vindecam de afectiuni fizice, putem elimina metale grele si toxine din corpul fizic.
• Invatam cum sa lucram cu ingerii pazitori.
• Invatam despre cele 7 planuri ale existentei (planul mineral, planul vegetal, planul oamenilor, planul spiritelor, planul astral, planul legilor si planul al 7-lea al energiei a tot ceea ce este).
• Invatam cum sa visam constient si sa ne obtinem visele cu usurinta si cu incredere. Adica invatam sa manifestam ce ne dorim in viata noastra.
• Invatam despre AND si cum sa il modelam spre binele nostru suprem si stralucirea noastra.
• Invatam sa ne facem mediul mai luminos si mai bun. Invatam sa implemetam obiectele din jurul nostru, sa scapam de radiatiile aparaturii electronice si sa ne curatam casele.

Te poti in eveniment, la telefon 0766527733, pe email mermezan_maria_maya@yahoo.com sau aici https://docs.google.com/document/d/1cx86cyj0LrBltQtx0S4U8t4S5zDB_qTSo62G9DOCUzI/edit?usp=sharing .

Cursul are loc în perioada 17-19 martie 2017 la Cluj-Napoca dupa urmatorul program:
Vineri: 17:00-21.00
Sâmbătă: 09:00-17:00
Duminica:09.00-17:00

Locatia::
Cluj-Napoca , str. Ady Endre nr. 4 a

Cost:
Taxa de participare la curs este de 700 lei/ persoană.

Participanţii cursului de bază Thetahealing primesc:
♥ Cartea Theta Healing scrisă de Vianna Stibal;
♥ Manual în limba romană
♥ Diploma eliberată de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge®

Ce spun cursantii:

Maria esti un suflet asa frumos, mare, cald, luminos! Cursul de theta reprezinta un pas important pt mine, pt dezvoltare mea personala si cred ca ma va ajuta sa fiu un om mai bun pt mine si pt familia mea. Iti multumesc din suflet pt incredere, caldura, ajutor! Te iubesc pt toate astea, om frumos! Cursul mi-a depasit un pic asteptarile si sper sa reusesc sa fac mai mult. Mi-a placut faptul ca am fost asa diferiti atat ca si credinta, cat si ca si varsta si experienta. (Lili)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.