Curs de Dans Contemporan

Ne bucurăm să anunțăm că începând din luna August vom lansa un curs de Dans Contemporan pentru nivelurile: începător și intermediar! Dacă ai o pasiune pentru dans, vrei să studiezi dansul contemporan, vrei să încerci lucruri noi sau pur și simplu să faci mișcare, te invităm cu drag la cursul nostru!

Cursul conceput de noi se va axa atât pe latura fizică, cât și pe cea mentală, emoțională și spirituală, știind că în mișcare și în special în dans, nu doar corpul fizic este angajat, ci și cel mental, emoțional și spiritual. Astfel că, prin antrenamentele propuse de noi vom căuta să explorăm mișcarea, relațiile dintre cele patru corpuri ale ființei noastre, relațiile dintre acestea și alți factori externi cum ar fi spațiul, muzica etc., precum și relația dintre dans și viață.

Antrenamentele includ studii de dans clasic, tehnici de dans contemporan, exerciții de explorare a celor menționate anterior și meditații. Prin aceste activități ne propunem să dezvoltăm tehnica, creativitatea, expresivitatea, precum și alte calități ale fiecărui participant.

Instructori: Andreea Maier si George Olteanu

Detalii si inscrieri: http://freeindance.com/event/curs-de-dans-contemporan/ sau la tel: 0728.813.979 (Andreea)

Data inceperii cursului: Marti, 9 august 2016, ora 18
Frecventa: Doua antrenamente pe saptamana, in zilele de Marti si Vineri, intre orele 18-20
Locatia: Studio Fitness Gym, str. Petru Maior, nr. 13, Cluj-Napoca
Pret: 60 lei/luna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.