Curs deschis de comunicare în Cluj-Napoca

Dacă ești manager, lider de echipă sau orice persoană interesată să-și dezvolte abilitățile de comunicare la locul de muncă și nu mai găsești relevanța unui training de comunicare standard, te așteptăm să te înscrii la Azimut Open Training!

Abordarea noastră își propune să ajute participanții să înțeleagă mai bine care sunt resorturile interne, ale lor și ale celorlalți care ajută sau împiedică o comunicare eficientă. Focusul va fi pe ce putem face concret pentru a iniția și crește relații sănătoase de muncă, un mediu în care să ne simțim în siguranță atunci când ne exprimăm sau când vrem să oferim colegilor sau echipei pe care o avem aceste lucruri.

Ce vom face? Vom trece dincolo de teoriile clasice și de informațiile care ne fac să spunem “ah, interesant!” după care să ne dăm seama că ne ajută doar parțial, la o abordare mai complexă.

Cursurile deschide sunt organizate de Azimut Happy Employees- prima și singura companie din România recunoscută și certificată ca Organizație democratică (Freedom centered workspace 2017- Titlu oferit de organizația internațională WorldBlu).

Când se vor defășura cursurile?

6 – 7 noiembrie, 9:00- 16:00, locație: Napoca 15

  • Modul 1(ziua 1): Exersarea comunicării: Găsirea consensului
  • Modul 2 (ziua 2): De ce nu funcționează comunicarea: feedback și siguranță psihologică

10-11 noiembrie, 09:00-16:00, locație: Cluj Hub

  • Curs Intensiv: Training de abilități esențiale de comunicare – Modul I+II

Locurile sunt limitate! Detalii și înscrieri se găsesc pe site-ul Azimut Happy Employees, la secțiunea Open Courses: www.happy-employees.eu sau la telefon: 0773-81-28-60.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips