Curs intensiv de fizionomie

Face Keys România vă propune un curs inedit şi unic în România. Un curs despre comunicare nonverbală, o “armă secretă”, care merge la ţintă în domeniul resurselor umane, vanzărilor, psihologiei, medicinei, terapiilor alternative, dar şi un “instrument” util oricărui om interesat de propria dezvoltare, de autocunoaştere şi de îmbunătăţirea relaţiilor de la serviciu sau în familie.

Cât costă?

750 lei – iar pentru că avem 100% încredere în ce predăm oferim integral banii înapoi celor ce nu sunt mulţumiţi de curs. Dacă, la pauza de masă din prima zi, consideraţi că acest curs nu vă interesează sau că nu se ridică la nivelul aşteptărilor dumneavoastră, primiţi înapoi toată suma plătită. Fără întrebări!

În ce constă şi de ce costă cursul de fizionomie Face Keys – 750 de lei?
– 2 zile de predare efectivă în sala de clasă
– suport de curs în limba română (190 de pagini), ilustrat şi explicat
– toate materialele necesare bunei desfăşurări a cursului
– 4 luni de practică prin teme săptămânale trimise prin e-mail
– posibilitatea de a pune întrebări şi de a solicita ghidare pentru învăţarea tehnicii de citirea feţei

Discounturi:
– 10% – dacă mai veniti cu o persoană la curs
– pentru grupuri de 4 persoane – plătesc doar 3

Tematica şi programul cursului Face Keys

Ziua 1
10:00 -11:20 – Ce este fizionomia?
– Istoria studiului trăsăturilor faciale
– Scopul cursului
– Tematica
– La ce ne ajută fizionomia?
– Oasele capului şi ale gâtului
– Muşchii mimicii
11:20 – 11:35 – pauză
11-35 – 13:00 – Modul în care creierul controlează muşchii feţei
– Simetria facială
– Împărţirea feţei
– Forma feţei
– Fruntea
13:00 – 14:00 – pauză de masă
14:00 – 15:20 – Părţile ochilor
– Unghiurile formate de ochi
– Generalităţi despre ochi
– Genele
– Clasificarea grupelor de ochi
15:20 – 15:35 – pauză
15:35 – 17:00 – Formele principale de ochi
Ziua 2
10:00 – 11:20 – Recapitularea ochilor, întrebări
– Sprâncenele
11:20 – 11:35 – pauză
11:35 – 13:00 – Nasul
– Obrajii
– Urechile
– Gura şi buzele
– Dinţii
13:00 – 14:00 – pauză de masă
14:00 – 15:20 – Bărbia
– Mandibula
– Părul
– Gâtul
15:20 – 15:35 – pauză
15:35 – 17:00 – Practică, întrebări, cazuri

La sfârşitul cursului, voi acorda diplome de participare, dar procesul de învăţare va continua, pentru cei care doresc, prin teme săptămânale trimise pe mail, sesiuni de întrebări, răspunsuri şi verificări prin Skype sau faţă în faţă atunci când acest lucru este posibil. Ca în orice altă tehnică, practica îl face pe maestru. Cu cât practicaţi mai mult, cu atât deveniţi mai buni.

Ce este Face Keys?

Fizionomia este ştiinţa care studiază trăsăturile faciale ale oamenilor şi face legătura între acestea şi personalitatea lor. Metoda Face Keys este una dintre cele mai complexe şi moderne metode de corelare a personalităţii cu trăsăturile faciale, sau, popular, de citirea feţei, verificată de cele mai recente studii din domeniile psihologiei, sociologiei, biologiei, fiziologiei şi biomecanicii.

Ideea de bază este că structura şi mecanismele musculare ale feţelor oamenilor sunt aceleaşi, indiferent de rasă, sex sau naţionalitate şi au măsuri cuantificabile. Analiza personalităţii pe baza trăsăturilor faciale poate fi aplicată pe oricine, şi va funcţiona întotdeauna.

Fizionomia poate fi învăţată de oricine, foarte uşor – cu toţii suntem fizionomişti de mici şi interpretăm feţe fără să ştim.
Este o ştiinţă foarte precisă – numărul de muşchi şi mecanismele musculare folosite de oameni sunt aceleaşi.

Nu necesită nici o conversaţie sau interacţiune cu persoana analizată şi încă înainte de a începe să vorbeşti cu cineva îţi poţi construi o strategie în minte.

Poate fi folosită de la distanţă – poţi doar să observi oamenii şi să tragi concluzii legate de personalitatea lor.
Poate fi aplicată şi pe fotografii, poţi vedea evoluţia oamenilor şi decide singur ce poziţie să ai faţă de ei.

Odată ce urmezi acest curs, fizionomia devine o unealtă pentru întreaga viaţă – devine practic un nou limbaj de care te poţi folosi oricând pentru a comunica mai bine.

Priveşte inteligent, comunică eficient cu Face Keys!

Ce obţineţi şi de ce aţi investi?

– Imediat ce începeţi sa folosiţi Face Keys, fizionomia devine o unealtă foarte precisă care vă oferă un avantaj foarte mare.
– Dobândiţi o înţelegere profundă a personalităţii angajaţilor, clienţilor dumneavoastră sau a oamenilor pe care îi întâlniţi, prin simpla observare a trăsăturilor lor faciale.
– Învăţaţi să puneţi corect întrebarea şi să vă asiguraţi că sunteţi înţeleşi.
– În negocieri veţi fi cel care obţineţi mai repede ce vă doriţi.
– Veţi cunoaşte oamenii mai bine şi foarte repede.
– Transmiteţi mesajele în modul corect, convingător şi la momentul potrivit.
– Procesul de recrutare al noilor angajaţi va fi mult mai uşor.
– Vă creşteţi productivitatea printr-o mai bună comunicare între departamente sau între angajaţi.
– Vă îmbunătăţiţi relaţiile profesionale şi pe cele personale.
– Dobândiţi o înţelegere profundă asupra oamenilor.

Cine susţine cursul?

Alexandru Bocunescu – Fondatorul Face Keys România
“Am început cu studiul fizionomiei arabe şi fascinaţia a fost atât de mare încat mi-am dedicat în totalitate timpul studiului acestei tehnici de comunicare. Am studiat şi studiez în continuare tot ce este legat de face-reading.

Face Keys este o metoda care ţine cont de informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii – chinezi, arabi, indieni, europeni – dar care oferă informaţii verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica sau fiziologia. Am descoperit că, reduse la esenţa lor, toate tehnicile de citirea feţei au un numitor comun. De fapt, cred că citirea feţei precede orice cultură în sine şi orice formă de scriere sau de limbaj. Mimica a fost printre primele forme de comunicare între oameni şi poate de aceea faţa are cel mai mare rol în comunicarea nonverbală, în zilele noastre.

Cititul feţei, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în tote domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală. Fie că o facem inconştient, fie că este un act conştient, cu toţii ştim să interpretăm mimici, gesturi sau ştim ce emoţii sunt exprimate cu ajutorul muşchilor feţei.

Am început să predau şi să-i învăţ şi pe alţii să citească feţe sub deviza că nu vreau să induc pe nimeni în eroare. Procesul meu de învăţare şi de dezvoltare continuă şi este alimentat de oamenii pe care îi învăţ să facă primii paşi pe acest drum. Sunt convins că viaţa oricui se schimbă, atunci când învaţă să folosească o metodă de comunicare, veche de când lumea, dar adusă în prezent. Îi priveşte altfel pe cei din jur, dar se vede altfel şi pe sine, “altfel” însemnând fără măşti, fără zâmbete de complezenţă. Capătă abilitatea de a vedea cum este cu adevărat o persoană, de ce a ajuns aşa şi cum poate face comunicarea mai uşoară.”

Puteţi afla mai multe despre Face Keys de pe pagina de Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.