Dance Emotion

“Talentul nu se inventează, el este rodul creaţiei divine” – Mario Grosu

Dansul pe înţelesul tuturor – asa s-ar putea rezuma pe scurt acest spectacol unic, construit în jurul unui periplu prin spaţii muzicale vaste în care se aventurează un nepoţel şi bunicul său, încercând astfel să redescopere lumea cu misterul şi poezia ei.

Dance Emotion 1

Dance Emotion este mai mult decât un spectacol, este un eveniment cultural. Produs de singura companie de showbiz din Cluj, spectacolul Dance Emotion îmbină într-un mod inedit dansul contemporan şi modern, performanţa individuală şi de grup, muzică bună şi teatru pentru a aduce publicului o oră şi jumătate de bucurie şi de încântare. –Chris Nedeea–

Dupa o poveste inventată de Adrian şi Meda Holeleu
Concept şi coregrafie: Mario Grosu
Regie: Chris Nedeea

Dance Emotion 3

Gală de dans, momente coregrafice pline de fantezie şi originalitate. Printre acestea se numără momente de dans modern şi contemporan, acrobaţie, tango şi bodypercution cu 2 dintre colaboratorii celebrului circ din Canada, “Cirque Du Soleil” şi a Operei din Roma.

Singura companie privată de spectacole din Cluj la activ cu 8 spectacole de neegalat pe scena Teatrului Naţional Lucian Blaga ! 

Dance Emotion 2

Biletele se găsesc online pe biletmaster.ro, la agenţia de bilete a Teatrului Naţional şi la nr de telefon: 0741.113.647
Preţ bilete: 50 lei, 40 lei, 30 lei, 16 lei 

Invitat special: Actorul Teatrului Naţional – Petre Băcioiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.