Dance Masterclass with Tokyo

Fondatorul companiei TOKYO THE COMPANY va veni pentru prima data in inima Transilvaniei, la Cluj, pentru un masterclass de exceptie !
10 ore intensive de dans sub indrumarea unuia din cei mai buni coregrafi din lume, Tokyo Kevin Inouye-Two

TOKYO a predat cursuri in Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, America Centrala, Franta, Polonia, Ucraina, Croatia, Mexic, Irlanda, Scotia si Marea Britanie. A lucrat alaturi de artisti internationali foarte bine cotati si a creat coregrafii pentru videoclipuri, musical-uri, studiouri private de dans, casinouri, companii si colegii de prestigiu, fiind invitat sa lucreze si alaturi de cei de la CIRQUE DU SOLEIL.

A facut parte din juriul emisiunii “So You Think You Can Dance” din Ucraina iar in timpul petrecut in Europa, a semnat coregrafia pentru cel mai mare musical din istoria Frantei, “Adam si Eva”

Printre realizarile acestuia se numara si coregrafia care a semnat-o pentru videoclipul HOLDING ON TO YOU, nominalizat la MTV Music Video Awards

Acest curs se adreseaza dansatorilor care au calitati specifice artei dansului ( capacitate de asimilare rapida a coregrafiilor, flexibilitate, notiuni elementare de dans clasic si contemporan, acrobatie, experienta scenica, expresivitate )

Asteptam cu drag dansatori din tara si din strainatate sa ni se alature acestui eveniment, pentru o ocazie unica de a se antrena si a-si imbunatati aptitudinile !

Cei mai buni dansatori, vor avea ocazia sa fie alesi de catre TOKYO si MARIO GROSU, fondatorul companiei MARIO DANCE ATELIER, sa faca parte din realizarea unui show de dans care va fi prezentat de 6 ori la scena Teatrului National din Cluj si de asemenea la sali de spectacol din Europa si America.


Inscrierile se fac pe baza de material video trimis la adresa de mail: mario_dance_atelier@yahoo.com  sau 0741113647 – Victoria

Varsta participanti: intre 16 – 36 ani

Program Masterclass:
In fiecare zi, cate 5 ore intensive de dans!

Sambata 2 decembrie si Duminica 3 Decembrie

Prima clasa – 90 minute – Balet

Pauza 15 minute

A doua clasa – 90 minute – Dans contemporan

Pauza 15 minute

A treia clasa- 60 minutes – Jazz

Pauza 15 minute

Clasa a patra – 60 minutes – Tehnici de improvizatie

Pret bilete: 550 lei ( 120 € )
Plata se realizeaza in contul firmei, pe baza unei facturi pe care o veti primi de la organizatori in urma inscrierii la acest curs.

Organizator: MARIO DANCE ATELIER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.