Darren Cahill revine in Romania, la Sports Festival

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep și omul care ghidat nume mari ale tenisului mondial spre performanțe incredibile, va fi prezent la Sports Festival, in Cluj.

Darren va susține un masterclass specializat, în plus se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferințe sportive și la meciul demonstrativ al Simonei Halep, Marius Copil împotriva cuplului Flavia Phennetta si Fabio Fognini.

Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Despre toate astea și despre alte câteva, vom povesti alături de Darren Cahill, pe 15 iunie, la masterclassul The Art of Coaching.

Sports Festival, are loc la Cluj Napoca între 13-16 iunie și este evenimentul care își propune să aducă la un loc tot ce ține de sportul românesc: fani, sportivi amatori, sportivi profesioniști pentru patru zile de competiții și evenimente de nivel mondial care acoperă tot spectrul sportului.

https://www.facebook.com/403729936708974/posts/757212084694089?sfns=mo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips