De la Antreprenor la Antreprenor

Te-ai săturat de ”Las’ că merge și-așa”? White Seal vine în ajutorul tău cu cel mai mare eveniment de business al anului 2017. Îți propunem trei zile pline de conferințe dinamice, susținute de trei dintre cei mai puternici oameni ai educației antreprenoriale din România.

Eusebiu Burcaș, Zoltan Veres și Andy Szekely se reunesc la Cluj-Napoca sub cupola evenimentului ”De la Antreprenor la Antreprenor”, Obiectiv: sprijinirea unei noi mișcari de networking în țara noastră. În urma evenimentului toți participanții vor fi conectați în Clusterul Antreprenorilor un mediu proiectat să aducă un plus de valoare companiilor generând prin facilitarea accesului în mod direct la cea mai mare comunitate a oamenilor de afaceri.

Invitat special este domnul Dacian Cioloș cu o vastă experiență în domeniul dezvoltării agricole și rurale.

În cadrul evenimentului vor fi trei zile tematice care vor conține patru teme majore de discuții. În  prima zi Eusebiu Burcaș va discuta despre modelul ideal al unui business, creșterea unei afaceri la scală mare și elemente de finanțe.

În cea de-a doua zi, Zoltan Veres va aborda subiecte despre inteligența emoțională în cadrul afacerii tale și beneficiile comunicării empatice în cadrul unei întâlniri sau a unei vânzări.

În ultima zi, Andy Szekely va dezbate modalitățile de a construi o reputație, în fața clienților și a angajaților, explicând impotanța leadership-ului și a branding-ului personal.

Programul training-urilor este de la ora 09:30 la ora 18:00, în perioada 25 – 27 octombrie. În data de 26.10.2017 de la ora 19:00 la ora 21:00, având loc un imens Eveniment de Networking de Afaceri.

Așadar, te așteptăm la ”SunGarden Golf & SPA Resort”, în perioada 25.10.2017 – 27.10.2017 pentru a învața unii de la alții și pentru a putea crește împreună.

Biletele se pot cumpăra telefonic, de la numărul 0745425394 sau de pe site-ul www.whiteseal.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.