Deschidem #bibliotecareactor

Duminica asta e deschis la bibliotecă!

Inaugurăm #bibliotecareactor înainte de a pleca în vacanță, într-o după-masă somnoroasă și friguroasă, perfectă pentru răsfoit cărți și sorbit vin fiert.


Mai avem loc pe rafturi pentru donații, pentru cine a vrut, dar nu a apucat, sau nu a vrut, dar acum vrea, sau nu s-a gândit încă, dar mai are timp până duminică.

#bibliotecareactor a fost creată cu sprijinul programului de bugetare participativă Com’ON Cluj-Napoca 2016 și al donatorilor #reactivi care au răspuns până acum apelului nostru: Miruna Runcan, Dan Burzo, Ana Tecar, Anda Pop, Bogdan Odăgescu, Raluca Sas & Dramaturgia Cotidianului, Asociația Colectiv A, P U N C H și lista e deschisă

#bibliotecareactor e baza a ceea ce, în timp, va putea funcționa ca o bibliotecă autonomă de teatru, artă și societate. Ne așteptăm ca, odată deschisă, biblioteca să fie alimentată constant, cu noi publicații, donații de cărți și materiale audio-vizuale. Biblioteca Reactor va fi un instrument eficient în dezvoltarea unei noi generații de artiști, atragerea unui nou segment de public (cel pasionat de lectură) și în dezvoltarea critică a publicului de teatru.

#bibliotecareactor se constituie ca o bază a unui fond comun de publicații despre teatru și societatea contemporană, de la antologii de texte noi, la eseuri, critică și teorie, la care pot avea acces toți cei interesați – artiști, studenți, public. Cărțile și materialele din bibliotecă pot fi împrumutate în mod gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.