Diageo Reserve World Class provoaca barmanii din Romania sa devina cei mai buni din lume

A treia editie a competitiei internationale DIAGEO RESERVE WORLD CLASS™ a fost lansata in cadrul a doua evenimente in Bucuresti si Cluj, provocand barmanii din Romania sa-si depaseasca limitele si fie parte a celei mai prestigioase competii de bartending din lume.

Editiile din anii precedenti le-au adus Aidei Ashor si lui Paul Sfirlea titlul de cel mai bun barman din Romania in 2014, respectiv 2015, acestia ocupand locuri din top 20 in cadrul finalelor desfasurate in Londra si Cape Town.

Diageo World Class 1

La evenimentul de lansare a competitiei in Bucuresti au fost prezenti peste 60 de barmani din mai multe orase din tara, in timp ce la Cluj peste 50 de barmani au raspuns provocarii lansate de Diageo Reserve World Class. In cadrul evenimentelor acestia au fost fata in fata cu Paul Sfirlea, castigatorul competitiei de anul trecut, si cu Tim Etherington Judge, ambasador global atat al competitiei cat si al marcii americane de bourbon, Bulleit. Acestora li s-au prezentat modul in care a decurs evenimentul de anul trecut, provocarile pentru anul acesta, mecanica concursului si cateva tips&tricks care le vor asigura celor mai devotati un loc fruntas in competitie.

Diageo World Class Bucuresti 2

“Aceasta competitie este foarte importanta pentru grupul Diageo si PPD Romania, fiind acel instrument care ne ajuta sa fim alaturi de barmanii din Romania si sa contribuim la dezvoltarea culturii de fine drinking. Facem asta prin promovarea noilor trenduri in materie de cocktailuri si produse, urmarind indeaproape modul in care evolueaza gusturile in aceasta industrie. Scopul competitiei este ca impreuna cu cei implicati sa ridicam nivelul bartendingului din Romania si a felului in care produsele noastre ajung in paharele clientilor, dandu-le noi valente ale gustului si aspectului” – a declarat Radu Diaconu, Brand Manager Diageo Reserve.

Diageo World Class Cluj

Competitia de anul acesta va avea doua teme – prima tine de integrarea fructelor si legumelor in cocktailuri, iar a doua de asocierea bauturilor cu preparate culinare in scopul atingerii unei experiente senzoriale complete. Prin participarea la Diageo Reserve World Class, barmani talentati si foarte atent selectionati prin procesul de jurizare devin alchimisti ai gusturilor si aromelor dintr-un pahar.

Diageo World Class 2

De la mixul ales, clasic reinventat sau innovator, la modul in care sunt selectate si procesate ingredientele de baza si pana la modalitatea de prezentare si povestea care a adus acele arome impreuna – toate aceste criterii vor fi luate in considerare de catre juriul Diageo Reserve World Class in drumul pentru a gasi cel mai bun barman din Romania.

Diageo Reserve World Class este o competitie internationala, a carei finala va avea loc anul acesta la Miami, reprezinta mixul perfect intre mostenirea culturala a bauturilor spirtoase si inovatia in combinarea celor mai surprinzatoare elemente.

TIim Etherington - Diageo

Diageo Reserve World Class redefineste bartendingul de elita prin bauturi de calitate, experienta de bar premium pentru consumatori si consum responsabil.

Diageo Reserve World Class

Diageo World Class Competition este o competitie la nivel international ce reprezinta mixul perfect al mostenirii culturale si inovatiei de ultima generatie, o fuziune interesanta ce reflecta ethosul bartendingului de elita, dar si valorile celor mai bune baututi spirtoase. Competitia Diageo Reserve World Class redefineste experienta de bar prin bauturi premium, bartending de calitate si consum responsabil.

Diageo Reserve

Diageo Reserve  este divizia de lux a Diageo, producator de bauturi spirtoase, care include un portofoliu premiat de bauturi fine, inovative sau de colectie. Printre brandurile de portofoliu se numara: Cîroc Vodka, Tanqueray No. TEN Gin, Johnnie Walker Blue Label, Johnnie Walker Platinum Label şi Johnnie Walker Gold Label Reserve Blended Scotch Whiskies, Don Julio Tequila, Zacapa Rum, Ketel One Vodka, Haig Club single grain Scotch Whisky, Bulleit Bourbon, Talisker, Mortlach şi Singleton single malt Scotch Whiskies.

Diageo World Class 3

Despre PPD ROMANIA

Prezent pe piata din 2007 si parte din grupul Photos Photiades Distributors, PPD Romania este cel mai important distribuitor de bauturi spirtoase premium. PPD Romania gestioneaza cel mai mare portofoliu de bauturi spirtoase premium si super-premium de pe piata locala, care cuprinde peste 50 de branduri de renume mondial. Photos Photiades Group (PPG), infiintat cu 70 de ani in urma, are o experienta impresionanta in vanzari, marketing si distributie pentru branduri recunoscute international, din industria de alcool, precum si pentru marci non-alcoolice. PPD este prezent in Romania, Grecia, Cipru, Croatia si Slovenia. Pentru mai multe informatii vizitati: www.ppd.com.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.