Pe 8 noiembrie Sala Polivalentă se va transforma într-un tărâm magic cu ocazia evenimentului Disney – Magical Music from the Movies. Începând cu ora 19:00 iubitorii muzicii copilăriei sunt invitați la un show de excepție, care s-a bucurat deja de sute de reprezentații de succes în întreaga lume. Evenimentul de la Cluj-Napoca va face parte dintr-un turneu național susținut în 5 orașe din România.

Disney – Magical Music from the Movies va însemna un spectacol de excepție susținut de peste 70 de muzicieni care vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei într-un show plin de culoare în care cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experiență completă. Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs, soliști de Operetă, acompaniați de Orchestra Simfonică Bucuresti, vor interpreta, în limba engleză, cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney..

Sunetele copilăriei vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney și îi vor transpune pe toți cei prezenți într-o lume magică.

Vă prezentăm mai jos programul complet al spectacolului, ce va dura aproximativ două ore incluzând pauza. Vă așteptăm cu drag la premiera în Romania a seriei Disney in Concert!
PROGRAM

Act 1

Disney Classics Overture
The Little Mermaid Suite
I See The Light – din Tangled
Tale As Old As Time Suite – from Beauty and the Beast
I Wan’na Be Like You – from The Jungle Book
Mary Poppins Medley

Act 2

Hunchback of Notre Dame Suite
“Let It Go” – from Disney’s Frozen
Aladdin Medley
Pirates of the Caribbean
The Lion King Song Suite
“It’s a Small World”

Cei care își doresc să achiziționeze bilete pentru spectacolul de pe 8 noiembrie de la Cluj-Napoca pot să le achiziționeze offline din rețeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Diverta, benzinăriile OMV și hipermarketurile Carrefour. De asemenea, biletele pot fi achiziționate și online de pe: www.eventim.ro cu prețuri începând de la 30 de lei. Pentru mai multe detalii spectatorii sunt invitați să acceseze pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1092587194161670/