Divertisment Cluj

Divertisment Cluj

Invitatie la Patru la Purtare
14 Feb

Stand-up Comedy Patru la Purtare

  • 08:00 pm
  • Cinema Florin Piersic

Dacă și ție îți este dor de stand-up comedy, bucură-te de un show dinamic, adus de Bogdan Mălăele, care a făcut senzație la iUmor, și de Victor Băra. Adună-ți prietenii și vino să râzi alături de cei mai fresh #comedianți ai momentului.

Stand-up comedy Dan Tutu
01 Mar

Stand-up comedy Dan Tutu

  • 07:30 pm
  • Cinema Florin Piersic

Despre ce ne va vorbi? Despre secretele unei relatii de succes, caci cine ar fi mai potrivit pentru astfel de sfaturi decat el, omul cu trei casnicii “reusite” care s-a bazat toata viata pe zicala “incercarea moarte n’are, vei afla daca te doare”.

Stand-up Comedy Zebra Show
06 Apr

Stand-up Comedy Zebra Show

  • 07:00 pm
  • Cinema Florin Piersic

Umorul moldovenesc înseamnă mult mai mult decât bancuri. E o încercare originală de replasare, pe un făgaş normal, a unei vieţi marcate de privaţiuni.

1 2
February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Rubirca de veselie si buna dispozitie

Divertisment Cluj  – Dupa o zi grea de munca, cu totii avem nevoie de putina relaxare. Aceasta poate fi obtinuta in mai multe moduri. Unii aleg sa gateasca, sa faca curatenie, sa se plimbe, sa asculte muzica preferata, sa se uite la un serial si lista poate continua. Pentru cei care vor sa se relaxeze intr-un cu totul alt cadru decat in incinta locuintei, noi venim cu o propunere interesanta: divertisment Cluj.

Ce inseamna divertisment Cluj

Cuvantul divertisment provine din limba franceza ( derivat de la cuvantul divertissement ), care reprezinta o modalitate placuta de petrecere a timpului liber.

In principiu, aceste 2 cuvinte inseamna buna dispozitie, relaxare si deconectare de la activitatiile cotidiene. Prin aceasta rubrica, ne dorim sa prezentam toate evenimentele de divertisment interesante din orasul nostru. Prin evenimente interesante intelegem: show-uri de stand up comedy si tot ceea ce tine de umor (mai degraba show-uri de improvizatii) . Toate aceste evenimente se organizeaza in diferite locatii din oras. Cel mai adesea, pub-urile si cafenele organizeaza show-uri de stand up comedy, unde invita comedianti de top de la noi din tara. Exista si turnee de stand up comedy ( FISC, TIMAF si altele ), unde participa majoritatea comediantilor de la noi, iar locatia este una pe masura ( Sala BT Arena, Iulius Parc, Casa de Cultura a Studentilor sau diferite cinematografe din oras ).

Ne place sa vedem oamenii cu zambetul pe buze, iar rubrica nostra de divertisment Cluj se incadreaza perfect pentru a aduce acest zambet oamenilor. De fapt, noi suntem mesagerul evenimentelor frumoase din Cluj – Napoca. Prezentam zilnic, toate evenimentele interesante din domeniul divertismentului. Aceste evenimente sunt organizate de catre partenerii nostri, iar prin intermediul publicatiei noastre, informatia ajunge la voi.

Incepand din anul 2015 aducem divertismentul in viata celor care locuiesc in Cluj. Ne propunem sa continuam, cel putin tot in acest ritm si eventual sa mai diverisificam putin rubrica, in functie si de evenimentele organizate. Ramaneti conectati zilnic pe site – ul nostru si aflati in timp real, cele mai interesante evenimente din domeniul divertismentului, care se desfasoara in Cluj – Napoca.

.