Divertisment Cluj
Dan Badea - Stand-up Evolution
29 Nov

Stand-up Evolution - Dan Badea

  • 07:00 pm
  • Cinema Florin Piersic

Un show inedit, interactiv și inovator, despre evoluția sa. Un show despre care cu siguranta se va vorbi si a 2-a zi! Și cel face și mai special este faptul că publicul va alege ce glume să spună comediantul.

Ajutor! Suntem Bine
07 Dec

Stand-up Comedy - Ajutor! Suntem Bine

  • 09:00 pm
  • Cinema Florin Piersic

Ți-am pregătit un show ultra extra all inclusive, cu Bordea, Cortea și Claudiu! Glume scurte, glume lungi, glume inteligente, glume albe, glume negre cu mult, mult umor.

Divertisment Cluj

1 2 3
September 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Divertisment Cluj  –  rubirca de veselie si buna dispozitie

Dupa o zi grea de munca, cu totii avem nevoie de putina relaxare. Aceasta poate fi obtinuta in mai multe moduri. Unii aleg sa gateasca, sa faca curatenie, sa se plimbe, sa asculte muzica preferata, sa se uite la un serial si lista poate continua. Pentru cei care vor sa se relaxeze intr-un cu totul alt cadru decat in incinta locuintei, noi venim cu o propunere interesanta: divertisment Cluj.

Ce inseamna divertisment Cluj

Cuvantul divertisment provine din limba franceza ( derivat de la cuvantul divertissement ), care reprezinta o modalitate placuta de petrecere a timpului liber.

In principiu, aceste 2 cuvinte inseamna buna dispozitie, relaxare si deconectare de la activitatiile cotidiene. Prin aceasta rubrica, ne dorim sa prezentam toate evenimentele de divertisment interesante din orasul nostru. Prin evenimente interesante intelegem: show-uri de stand up comedy si tot ceea ce tine de umor (mai degraba show-uri de improvizatii) . Toate aceste evenimente se organizeaza in diferite locatii din oras. Cel mai adesea, pub-urile si cafenele organizeaza show-uri de stand up comedy, unde invita comedianti de top de la noi din tara. Exista si turnee de stand up comedy ( FISC, TIMAF si altele ), unde participa majoritatea comediantilor de la noi, iar locatia este una pe masura ( Sala BT Arena, Iulius Parc, Casa de Cultura a Studentilor sau diferite cinematografe din oras ).

Ne place sa vedem oamenii cu zambetul pe buze, iar rubrica nostra de divertisment Cluj se incadreaza perfect pentru a aduce acest zambet oamenilor. De fapt, noi suntem mesagerul evenimentelor frumoase din Cluj – Napoca. Prezentam zilnic, toate evenimentele interesante din domeniul divertismentului. Aceste evenimente sunt organizate de catre partenerii nostri, iar prin intermediul publicatiei noastre, informatia ajunge la voi.

Incepand din anul 2015 aducem divertismentul in viata celor care locuiesc in Cluj. Ne propunem sa continuam, cel putin tot in acest ritm si eventual sa mai diverisificam putin rubrica, in functie si de evenimentele organizate. Ramaneti conectati zilnic pe site – ul nostru si aflati in timp real, cele mai interesante evenimente din domeniul divertismentului, care se desfasoara in Cluj – Napoca.

.