Doar 2 zile pana la ZenFest

Echilibrul dintre minte-corp-suflet va dainui in Cluj-Napoca in acest weekend pentru ca peste doua zile ZenFest isi redeschide portile pentru editia a patra.

Dupa cum te-ai obisnuit, si la aceasta noua editie vei avea parte de numeroase surprize precum un nou concept de workshop, un panel de discutii in care poti afla pe loc raspunsuri personalizate cu solutii la provocarile pe care le intalnesti in viata ta de zi cu zi si nu in ultimul rand gala de deschidere a festivalului unde intrarea este libera tuturor curiosilor de a gusta din experienta ZEN.

Daca vrei sa afli minim 3 lucruri noi despre tine, te invitam la gala de deschidere ce are loc in data de 28 octombrie la Casino-ul din parcul central pentru o seara linistita alaturi de oameni la fel de minunati ca si tine.

zenfest-2016-cluj

S-au alaturat noua oameni frumosi care vin la ZenFest sa ne inspire si sa ne ghideze spre evolutia fiintei noastre si spre atingerea echilibrului minte-corp suflet. Vorbitorii din cadrul festivalului sunt: Zoltan Veres, Ligia Pop, Ian Peric, Camelia Bara, Diana Serban, Julia Koloszvari, Tina Irimies, Darius Moldovan, Ioana Neamtu, Bogdan Gherman, Cosmin Cobuz, Emilia Luca, Cristi Popan, Camelia Misiriantu, Dan Baciu, Georgiana Spataru si Andreea Stor.

Conferintele si workshop-urile din cadrul festivalului se desfasoara in 29 si 30 octombrie, iar programul complet il gasesti pe www.zenfest.ro.

Rezerva-ti un loc la festival: http://goo.gl/eh7xMo

Mai multe informaţii găseşti pe: https://www.facebook.com/events/332901267045207/ si pe www.zenfest.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.