Dynamic Event Conference 2018

Dynamic Event Conference este un eveniment dedicată tuturor studenților (și nu numai!) interesați de domeniul event planning-ului. Fie că sunteți pur și simplu curioși de ceea ce se întâmplă în spatele „cortinelor” unui eveniment sau vă pasionează acest domeniu și ați vrea să învățați cât mai multe despre el, vă așteptăm cu drag marți, 15 mai, de la ora 15:00, în sălile T1+T2 din clădirea FSPAC 2 (Hotel Topaz, str. Minerilor nr. 85).

 Ediția de anul acesta se concentrează în jurul ideii de „diversitate în evenimente” și aduce în fața voastră oameni dedicați care stau în spatele organizării unora dintre cele mai faine evenimente din Cluj.

Dana Roșu (wedding planner, Love Story Events by Dana Roșu), Mădălina Hodorog (CEO, The Woman) și Andi Daiszler (președinte, Asociația Daisler) vor vorbi despre ceea ce presupune organizarea unei nunți, a unei conferințe sau a unui eveniment cultural.

Intrarea se face pe bază de înscriere (în limita a 100 de locuri disponibile), iar participarea la eveniment este gratuită! Regăsiți formularul de înregistrare aici – http://bit.ly/inscriereDEC2018.

Vă așteptăm cu drag!

Află mai multe despre DEC de pe site-ul nostru www.dec.fspac.online și urmărește-ne pe conturile noastre de Facebook – https://www.facebook.com/dynamiceventconference/ și Instagram – https://www.instagram.com/dynamiceventconference/ pentru a afla noutăți despre eveniment, precum și despre speakerii noștri.

Intrarea la eveniment se face în intervalul 14:40 – 15.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (UBB, Cluj-Napoca)

Prima ediție a DEC a avut loc în anul 2014 și a abordat subiecte precum: „Structura unui eveniment”, „Atragerea sponsorilor și partenerilor unui eveniment”, „Evenimentul ca instrument de PR”, „Conceptul creativ în organizarea de evenimente”, fiind orientată spre acoperirea conceptului general de organizare a unui eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.