Dynamic Event Conference 2019

Dynamic Event Conference este punctul de întâlnire al organizatorilor de evenimente.

DEC 2019 este dedicat în totalitate event plannerilor – event manageri, specialiști în PR și specialiști în HR sunt așteptați să ocupe cele 100 de locuri disponibile.


Anul acesta, discuția se va concentra în jurul temei Building the galaxy – va fi o ediție a împărtășirii de experiențe, a creării unor legături de idei, de management și de oameni. Se va pune în centru evenimentul – ca o galaxie, alcătuită din zeci de departamente ce trebuie inter-conectate și făcute să funcționeze în armonie; se va discuta despre cum se împart, cum se conectează, cum se gestionează și cum se mențin, adaptează aceste structuri și legături.

Parte din galaxie, pregătiți să împrăștie din praful lor de stele:

Andreea Danescu, specialist în comunicare & antreprenor cultural, organizator World Experience Festival
Crina A. Ciocian, managing partner, Libero Events
Anca Dinu, jurnalist, PR, owner Apartament 1 Bistro&Bar

și alții (to be announced)

Te așteptăm cu drag, în data de 2 aprilie 2019, de la ora 14:00 la The Office Conference Centre.

Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere (aici: http://dec.info.ro/rezerva-loc/), în limita a 100 de locuri disponibile.

Află mai multe despre DEC de pe site-ul nostru www.dec.info.ro și urmărește-ne pe conturile noastre de Facebook și Instagram pentru a afla noutăți despre eveniment, precum și despre speakerii noștri.

Dynamic Event Conference a luat naștere în anul 2014, continuând cu o a doua ediție în 2018. Cele două ediții au fost dedicate studenților, având ca scop conturarea vocației și direcției pentru cei ce își doresc să lucreze în acest domeniu extrem de dinamic.
DEC | Dynamic Event Conference

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.