Dynamic Event Conference a însemnat construcție – de oameni, de cunoștințe, de galaxii

Cea de a 3-a ediție a Dynamic Event Conference a avut loc marți, 2 aprilie 2019, la The Office Conference Centre. Evenimentul a fost dedicat în exclusivitate celor care organizează evenimente, fie că sunt efectiv Event manageri, sau activează în acest domeniu din sfera PR sau HR.

Prin Dynamic Event Conference s-a dorit construirea unei „galaxii” a organizatorilor de evenimente – o galaxie de cunoștințe, de oameni și rețele. Au conturat această ediție specialiști din domeniu – Andreea Dănescu, Crina Ciocian, Anca Dinu, Andi Daiszler, Cornel Hoza, Radu Tîrnăcop și Vlad But, împrăștiind cunoștințele lor prin „praf de stele”. Participanții au avut parte de o experiență practică, având în agendă 7 workshop-uri care au pus în lumină evenimentul, din multiple unghiuri și perspective. Programul conferinței a fost presărat cu momente favorabile networking-ului, creându-se astfel o oportunitate spre relații de colaborare.

Organizarea de evenimente este un domeniu vast, energic, într-o continuă schimbare, care are nevoie de o comunitate omogenă aici în Cluj Napoca, orașul care doarme niciodată. Organizatorii își propun să continue seria acestor evenimente pentru a oferi contextul favorabil dezvoltării ei.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe site-ul nostru www.dec.info.ro, dar și pe paginile de Facebook și Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.