EC_Special – Peste 16.000 de participanți, miercuri, la Cluj

EC_Special continuă în forță la Cluj! Peste 16.000 de persoane s-au bucurat ieri, miercuri 11 august, de concertele din centrul istoric al Clujului și de pe Cetățuie, și-au întâlnit artiștii preferați, au dansat și au cântat pe ritmuri electro, rock, indie, house, grime, rap și experimental. EC_Special – Peste 16.000 

Concertele cu cea mai mare priză la public au fost cele susținute de Slowthai, Asaf Avidan, Alternosfera, Nova Materia, Oceanvs Orientalis și Balkan Taksim. EC_Special – Peste 16.000 

Ce să nu ratezi azi la EC_Special: concertele Subcarpați, IAMDDB și Molchat Doma EC_Special – Peste 16.000 

Concertele Subcarpați, IAMDDB, Coma, Acid Pauli, Alina Pash, Molchat Doma, Grimus, Igorr și Giorgia Angiuli sunt de neratat, fiind printre cele mai așteptate de publicul Electric Castle.

Concertele de azi au loc în centrul istoric, pe Cetățuie și în Piața Unirii, unde clujenii și turiștii veniți pentru festival sunt așteptați să se bucure de cele 25 de trupe care vor urca pe scenele din oraș.

La fel ca zilele trecute, o atmosferă incendiară e așteaptată și în această seară pe Cetățuie, în zona Turnului Parașutiștilor, unde au loc concerte, iar după lăsarea serii întregul turn e cuprins de culoare și lumină în cadrul unei instalații spectaculoase new media, Skytower, realizată de artistul Alex Czetwertynski.

Rectorul UBB, Daniel David vorbește la EC Talks despre despre sănătate mintală după pandemie

Discuțiile informale cu personalități de marcă din România, EC Talks, continuă mâine cu 3 convorbiri pline de substanță și de utilitate, la EC Garden, pe Cetățuie. Rectorul Universității Babeș-Bolyai, Prof. Univ. Dr. Daniel David, va vorbi despre sănătate mintală după pandemie.

Tot despre sănătate mintală vor vorbi și Anca Maftei, psihoterapeut, și Adrian Teleșpan, scriitor și scenarist, iar Dan Frînculescu ne aduce zâmbetele pe buze și discută cu Vlad Tăușance despre umor, viața pe scenă și în afara ei a unui comediant.

EC_Special - Peste 16.000

Instalații de lumină și culoare la EC_Special

EC_Special aduce în prim-plan și arta prin instalațiile luminoase new media care pot fi vizitate până duminică inclusiv.

La mai multe dintre ele, intrarea liberă.

Programul zilnic și informații despre concerte, conferințe și instalații luminoase de la EC_Special sunt disponibile pe www.electriccastle.ro, dar și în aplicația EC_Special, care se poate downloada gratuit din Google Play sau din App Store.

EC Talks la EC Garden, pe Cetățuie

  • 11:00 Masterclass – Dan Frînculescu, comediant, în dialog cu Vlad Tăușance
  • 12:00 Masterclass – Daniel David, Rector UBB Cluj-Napoca, în dialog cu Vlad Tăușance
  • 13:00 Mental Health – Pandemic aftermath – Anca Maftei, psihoterapeut, și Adrian Teleșpan, scriitor și scenarist, în dialog cu Oana Dimofte, jurnalist, fondatoare educatieprivata.ro.

Programul complet, al zilei de 12 august, il gasiti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.