Echipa de FED Cup a Romaniei pentru meciul cu Belgia

Federația Română de Tenis a nominalizat cele mai bune jucătoare de tenis din România, din acest moment, pentru echipa de FED Cup care va juca la București cu Belgia, în zilele de 11 și 12 februarie 2017, meci din primul tur al Grupei Mondiale II.

Astfel, Ilie NĂSTASE, căpitanul-nejucător al echipei României, le-a convocat pe Simona HALEP (4 WTA), Irina-Camelia BEGU (28 WTA), Monica NICULESCU (35 WTA) și Sorana CÎRSTEA (59 WTA). De asemenea a fost convocată, ca rezervă, și Patricia-Maria ȚIG (104 WTA).

Imediat după ce a anunțat echipa, Ilie Năstase a declarat pentru site-ul oficial al FRT: ”Mă bucur că am putut convoca cea mai bună echipă pentru acest meci important cu Belgia din Cupa Federației. Fetele noastre sunt foarte valoroase, avem jucătoare de elită, și sunt convins că suporterii români, pe care îi aștept să fie în număr cât mai mare în Sala Polivalentă din București, vor avea parte de tenis de înaltă clasă. România merită să fie din nou în prima Grupă Mondială a Cupei Federației și știu că și fetele își doresc acest lucru”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.