În acest început de an, vă invităm să ne deschidem porțile prin dans și să descoperim comorile ce le avem în interiorul nostru. Inspirați de calitățile cerbului, în 2017 ne propunem să fim mai încrezători și constienți de drumul pe care suntem, îngrijindu-ne de darurile și autenticitatea noastră.

Unde ne punem puterea? Ce facem cu ea?

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă, fără prejudecăți. Dansul si mișcările sincere au rolul de a scoate din noi trăiri și sentimente adânci pe care poate de obicei le refulăm, le ignoram sau nu le înțelegem. Este un mediu primitor și propice pentru a te căuta pe tine, dansând singur sau interacționând cu ceilalți.

Așa cum cerbul își înnoiește coarnele periodic, pentru a dansa și a descoperi noi resurse pentru etapele noi din viața noastră. Fiecare moment este asemenea unei porți.

Ce porți deschidem și ce porti nu deschidem?

Cu fiecare poartă deschisă experienței trăite împreună, participăm la a crea o lume mai conectată, bazată pe siguranță și încredere. Deschide-ți simțurile și pătrunde într-un spațiu dincolo de minte în care nu dansezi, ci ești dansat!

Fragment din Bestiarul Ecstatic:
„Pe urmă mi se păru în visul meu că mă preschimbasem în cerb și coarne mari creșteau pe capul meu. Mi se încolăceau acum în jur și mă strângeau tot mai tare și creșteau tot mai uriașe, până când pământul întreg și tot cerul erau cuprinse în încolăcirile lor.
„Unde îți pui puterea? Ce faci cu puterea ta?” mă întreba codrul.
(…) Dar în sfârșit am izbutit să scap din încolăcirea aceasta și să pășesc iarăși în codru, purtându-mi însemnele, înaintând fără a mă clătina pe picioare. Nicio umbră nu mă urmărea din spate.”

Programul serii:
18:30 –19:15: Body Warm-up cu Bence / contact improvisation
19:30 – 21:30: Ecstatic Dance / a musical journey by Pavlov
21:30 – 22:00: Violin & guitar cooldown / Fluffy & Mr. Grey

Pentru a participa este important să completezi un scurt formular disponibil aici.

Ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun și droguri.

Nu este nevoie de experiență.
Eveniment deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!

Data: 20 ianuarie 2017, ora 18:30
Locație: Casa Tranzit, Strada George Barițiu nr. 16, Cluj-Napoca

Intrare: 30 RON

Mai mult informții pe pagina de Facebook.