Ecstatic Dance – eveniment de exprimare liberă prin mișcare

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, de reconectare la propriul corp și la lumea noastră interioară. Dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la trăiri și emoții pe care nu le accesăm tot timpul sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Începem cu niște exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore de dans ecstatic, pe parcursul cărora muzica  este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de sentimente și  senzații. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica live de relaxare ne invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de implicare și conștientizare. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient în această acțiune care practic e cel mai de preț lucru pe care îl putem face atât pentru ceilalți, cât și pentru noi înșine.

Important: Pentru o avea o experiență cât mai autentică, ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului nu se consumă alcool, tutun și droguri.

Programul serii:

18:00  Doors open

18:15 – 19:00  Body warm-up

Opening circle

19:15 – 21:15  Ecstatic Dancing, a musical journey by Razvan Krivach (clarObscura)

21:15 – 21:45  Musical cool down by Răzvan Krivach

Closing circle

Nu este nevoie de experiență în dans.

Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică. Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!

Data: Vineri, 21 iunie, ora 18:00

Locație: Urania Palace, Strada Horea nr. 4

Suport: 50 lei / persoană

1+1: 90 lei (vino împreună cu un prieten / o prietenă pentru a beneficia de reducere – menționează numele persoanei în formularul de înscriere)

Important: Numărul de participanți la eveniment este limitat. Pentru a participa, te rugăm să completezi formularul disponibil aici:

https://forms.gle/yCViCUmvYYXNksva9

Mai multe informații și noutăți despre eveniment se pot găsi la acest link: Ecstatic Dance Cluj-Napoca, 21 iunie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *