Te invităm cu drag în 20 martie 2020 la o ediție specială Ecstatic Dance Cluj-Napoca, facilitată de Scott Binder, DJ Ecstatic Dance Berlin / USA.

“I no longer create music to reach some level of so-called success, I create because music it is my medicine. My hope is that perhaps the music that is coming through me can help others feel good, too. Because at the end of the day we are here to help each other through this crazy and dynamic experience we call life.” – Scott Binder.

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, de întoarcere la propriul corp și la lumea noastră interioară. Dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la emoții și senzații pe care nu le accesăm în viața de zi cu zi sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Începem cu exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore de dans ecstatic, pe parcursul cărora muzica este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de trăiri. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de implicare și constientizare Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient și intenționat în această acțiune.

– Putem dansa singuri, cu ceilalți sau putem sta și privi, respectând spațiul și pe ceilalți. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

– Pentru o avea o experiență cât mai autentică, pe parcursul evenimentului nu se consumă alcool, tutun și alte droguri.

– Ringul de dans este un spațiu non-verbal. Astfel, este mai ușor să ne mutăm atenția din minte în corp și să găsim noi moduri de a ne exprima și de a interacționa cu ceilalți.

– Nu este nevoie de experiență în dans. Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.

– Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!

Program
17:45 Doors open
18:00 – 19:00 Cerc de deschidere & Body warm-up
19:00 – 21:00 Ecstatic Dancing / DJ Scott Binder (Berlin / USA)

21:00 – 21:30 Musical cool down / Catalin Pop
Closing circle

Locatia:Casa Tranzit

Contribuție:
80 lei / persoană
1+1: 140 lei (vino împreună cu un prieten / o prietenă pentru a beneficia de reducere – menționează numele persoanei în formularul de înscriere)
Studenți și elevi: 70 lei / persoană

Accesul la eveniment se face pe bază de înscriere, completând formularul disponibil la acest link:

https://forms.gle/HKKLgMjAgqvjiNYy5