Ecstatic Dance – Show your colors

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă, fără prejudecăți. Dansul si mișcările sincere au rolul de a scoate din noi trăiri și sentimente adânci pe care poate de obicei le refulăm, le ignoram sau nu le înțelegem. Ecstatic Dance este un mediu primitor și propice pentru a te descoperi pe tine, dansând singur sau interacționând cu ceilalți.


În această ediție, vă propunem să ne oprim pentru o clipă din drumul nostru grăbit și să ne bucurăm de parfumurile și muzicile primăverii, precum o face pasărea colibri, reamintindu-ne că în trupul nostru sălășluiește un strop de magie. Haideți să ne bucurăm împreună de trezirea naturii!

„- Suntem frumoase, suntem frumoase! Lighioanele de pe pământ, vieițuitoarele din ape ne privesc căci niciodată nu le-a fost dat să vadă făpturi mai frumoase. Suntem tinere, suntem tinere! Priviți-ne munților, priviți la noi, păduri, căci trupurile noastre un mesaj aduc.
Moș Pământ, din amorțeală, se trezi nedumerit și încantat de triluri ce nu știa de unde vin. „Suntem frumoase, suntem frumoase!”, răsuna văzduhul. Se apropiau tot mai mult și erau tot mai numeroase. Acum le vedea siluetele, erau păsările cerului (…)
– Moș Pământ, fă ochi că sosește Primăvara!
– Ah, voi, dragelor, voi sunteți farmec de culori, farmec pentru ochi, izvor de cântece, belșug de podoabe, văpăi de simțiri!… Primăvară, mama noastră, ia-mi zăpada de pe coastă!” (fragment din Bestiarul Ecstatic Dance)

Deschideți-vă simțurile și veniți să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte, în care nu dansăm, ci suntem dansați!
Programul serii:
18:30 – 19:15: Body Warm-up cu Adrian
19:30 – 21:30: Ecstatic Dance / a musical journey by Adrian Om Tudoran aka electroclown.
21:30 – 22:00: Flute cooldown / Bogdan Octav Rakolcza

Ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun și droguri.
Nu este nevoie de experiență.
Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
Să vă aduceți haine comode și nu uitați de apă!
Data: 17 februarie 2017
Locație: Reactor de creație și experiment, Strada Petőfi Sándor nr. 4, Cluj-Napoca
Suport: 30 RON

Mai multe detalii în pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1217668831680068/

IMPORTANT: Numărul de participanți la eveniment este limitat. Pentru a participa te rugăm să completezi formularul disponibil aici:
https://goo.gl/forms/nV8vNNr3pNpuFAHB2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.