Ediție specială Ecstatic Dance la Cluj-Napoca

DJ Yarun

Te invităm cu drag în 1 noiembrie 2019, de la ora 18:00 la o ediție specială Ecstatic Dance Cluj-Napoca, facilitată de DJ Yarun Dee, rezident Ecstatic Dance Odessa Amsterdam și Ecstatic Dance Utrecht!

Muzica lui Yarun Dee este o fuziune între muzica electronică și cea șamanică, tribală și orientală, culeasă din diverse colțuri ale lumii. Sentimentul pe care-l ai pe ringul de dans e unul de spațialitate și înrădăcinare în același timp. Melodii subtile și intense, beat-uri puternice și naturale. Ritmuri care-ți fac corpul să vrea să danseze, mintea să se liniștească și sufletul să expandeze.

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, de întoarcere la propriul corp și la lumea noastră interioară. Dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la emoții și senzații pe care nu le accesăm în viața de zi cu zi sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Începem cu niște exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore de dans ecstatic, pe parcursul cărora muzica este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de trăiri. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de implicare și conștientizare. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient și intenționat în această acțiune.

Putem dansa singuri, cu ceilalți sau putem sta și privi, respectând spațiul și pe ceilalți. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de implicare și conștientizare. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient și intenționat în această acțiune.

– Pentru o avea o experiență cât mai autentică, pe parcursul evenimentului nu se consumă alcool, tutun și alte droguri.

– Ringul de dans este un spațiu non-verbal. Astfel, este mai ușor să ne mutăm atenția din minte în corp și să găsim noi moduri de a ne exprima și de a interacționa cu ceilalți.

– Nu este nevoie de experiență în dans.
Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.

– Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!

Program:
17:45 Doors open
18:00 – 19:00 Cerc de deschidere & Body warm-up
19:00 – 21:00 Ecstatic Dancing / DJ Yarun Dee
21:00 – 21:45 Musical cool down
Closing circle
Locatie: Casa Tranzit

Contribuție:
80 lei / persoană
1+1: 140 lei (vino împreună cu un prieten / o prietenă pentru a beneficia de reducere – menționează numele persoanei în formularul de înscriere)
Studenți și elevi: 70 lei / persoană

Accesul la workshop-ul se face pe bază de înscriere, completând formularul: https://forms.gle/2eRBw2f33jPhj6VF9

Mai multe informații și noutăți despre eveniment se pot găsi la acest link:

Ecstatic Dance Cluj-Napoca *Special autumn edition* DJ Yarun Dee

Ediție specială Ecstatic Dance la Cluj-Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top