Electric Castle continua sa ne surprinda, nu doar de la editie la editie, dar si de la zi la zi. Ziua 1, adica joi a inceput superb. Soare si cer aproape senin. Toata lumea se gandea cand va veni ploaia, dar se spera ca totusi sa nu vina. Natura a fost destul de draguta cu festivalierii, pana spre seara, cand a inceput sa ploua, ce-i drept nu foarte intens si nu pentru mult timp.

Ziua 1 a fost una cat se poate de vie si de colorata. Cei prezenti la festival au nenumarate posibilitati de petrecere a timpului si foarte multe locuri de relaxare. Odata cu trecerea timpului, incinta festivalului devenea tot mai aglomerata si mai electrizanta.

Capul de afis al acestei zile a fost legendara trupa rock Limp Bizkit. Avand foarte multe melodii super cunoscute si foarte multi fani, era de asteptat un aflux foarte mare de oameni la concertul lor. Astfel, ca in jurul orei 22:00 locul din fata scenei principale era neincapator. Cei de la Limp Bizkit au facut un show de zile mari. Timp de aproape o ora si jumatate Eletcric Castle a devenit Rock Castle.

Conform estimarilor oferite de organizatori, in cadrul zilei de joi au fost prezenti aproximativ 46 mii oameni. Este un numar impresionant, avand in vedere ca este o zi lucratoare si foarte multi sunt la job-uri. De altfel, este de asteptat ca numarul participantilor sa creasca simtitor odata cu apropierea weekend-ului.

Festivalierii impreuna cu organizatorii au creat o atmosfera speciala si electrizanta. Oricat de indispus erai sau orice problema aveai, cand paseai pe domeniul castelului, brusc parca toate problemele dispareau si aparea buna dispozitie.

Ca de obicei scena de la Booha a fost la inaltime. De fapt, indiferent de ora si de zi, scena de la Booha este neincapatoare. La fel este si in cadrul scenei de la Hangar, unde, desi locul este unul destul de mare, totusi pare prea mic pentru numarul mare de participanti.

Ziua 1 a fost un prilej de bucurie si pentru ca am mai prins o zi de Electric Castle aproape uscata. Cu siguranta ziua de vineri va aduce la Bontida mult mai multi festivalieri. Sa speram ca ploaia nu isi va face simtita prezenta. Si daca totusi va ploua, toata lumea este pregatita sa respecte “traditia de la Electric Castle”.

Ne vedem la castel !