Electric Castle – ziua 2

Ziua de vineri era destul de promitatoare. Cerul era senin si din fericire nici urma de ploaie. Ceea ce mai strica din buna dispozitie a festivalierilor, era transportul inspre Bontida care a fost destul de anevoios, insa este de inteles, deoarece un numar foarte mare de oameni se deplasau concomitent in aceeasi directie.

La autobuze s-au format cozi imense. Traficul era aproape complet blocat incepand cu ora 16:00, iar trenurile circulau destul de rar.  Astfel, singura varianta era sa stai in trafic aproape 3 ore ca sa ajungi la locul mult visat (Electric Castle).

Cu cat ne apropiam mai mult de Bontida, starea de bine si buna dispozitie ne cuprindeau din ce in ce mai intens. Ajunsi in festival, am gasit o mare de oameni plini de voie buna si dornici de distractie electrica.

Capul de afis, si cel mai asteptat artist al zilei de vineri, a fost Florence + The Machine, o adevarata artista din toate punctele de vedere, pe care cu siguranta o vom mai vedea si in editiile ce vor urma. Aceasta a facut un show superb, si la un moment dat chiar a coborat printre oameni, de unde a cantat si i-a imbratisat pe spectatori. Florence + The Machine a fost surpriza cea mai placuta a zilei de vineri.

Marele minus al acestei zile a fost prestatia lui Tommy Cash, care a stranit foarte multe controverse, iar organizatorii l-au interzis la editiile viitoare Electric Castle.

Traficul inspre Cluj-Napoca a devenit foarte greoi. Pentru iesirea din parcare se statea aproape 3 ore, insa nici la transportul cu autobuzele situatia nu era mult mai fericita, deoarece cozile erau foarte mari. Pentru a evita neplacerile legate de volumul mare de trafic, va recomandam sa evitati orele de varf. De exemplu, mai stati la festival inca 1-2 ore si distrati-va, iar intre timp traficul se mai fluidizeaza.

Speram ca nici in ziua de sambata sa nu ploua si sa fie inca o zi superba din toate punctele de vedere.

Ne vedem la Castel !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.