Eveniment important la Cluj: Motivul pentru care 500 de femei isi dau intalnire in luna martie

Peste 500 de femei isi dau intalnire la Cluj cu femei lider care au cariere impresionante si experiente de viata demne de scenarii de Hollywood la Conferinţa de Leadership Feminin The Woman. Acolo vor lua parte la workshopuri, dezbateri si prezentari despre antreprenoriat, leadership, educatie sau tehnologie. The Woman este singura conferinta de leadership din Romania si Europa de Est care a reusit sa isi pastreze continuitatea si sa creasca de la editie la editie.

Femeile au devenit mult mai vizibile si mai competitive in mediul de business si in acelasi timp au devenit interesate de tendintele din business, de mecanismele si metodele folosite de alte femei care au suscces in diferite domenii. Ziua femeii este doar oportunitatea, scopul evenimentului insa, este de a dezvolta comunitatea de femei in business prin valoarea si calitatea pe care formatul evenimentului o aduce: speakeri alesi cu grija, workshopuri interesante, surprize de tot felul.

Femeile din Romania, dar si din strainatate, se intalnesc saptamana viitoare la Cluj-Napoca, intre 14 si 15 martie, pentru a-si expune povestile de viata si a dezbate ce inseamna sa ai succes in cariera. De la sportive care au adus cinste Romaniei precum Gabriela Szabó sau Ana-Maria Branza, pana la femei de afaceri precum Mariuca Talpes sau Camelia Sucu, fiecare speaker va sustine prezentari din domeniul sau de activitate, tema principala a conferintei fiind „Educatia, puterea de a schimba lumea”.

The Woman, raspunsul unei nevoi

Organizatorii Conferintei de Leadership The Woman, reprezentantii Libero Events, sustin ca incearca in acest fel sa ajute societatea sa inteleaga faptul ca educatia joaca un rol crucial in dezvoltarea noilor generatii. „Reusim de sase ani de zile sa reunim femei de referinta in domeniile lor de activitate care si-au dovedit cunostintele in ani de munca. Ne bucuram ca femeile care si-au cladit un renume inteleg nevoia de implicare si doresc sa dezbata teme care afecteaza sociatetea in care traim. Anul acesta tema principala este educatia. Am observat din datele furnizate de Uniunea Europeana ca foarte multi tineri nu au parte de educatie si nici nu sunt angajati, iar acest lucru este foarte grav”, au declarat organizatorii Conferintei de Leadership Feminin The Woman.

Cine va participa la Conferinta de Leadership Feminin The Woman?  

De la femei de afaceri, jurnalisti, cercetatori sau profesionisti in comunicare, speakerii prezenţi la conferinta vor sustine timp de doua zile prezentari, workshopuri si dezbateri la Grand Hotel Italia*****. Prima zi a evenimentului va include workshopuri axate pe leadership, tehnologie, comunicare precum: Ce trebuie sa stii inainte sa incepi o afacere, Creier, tehnologie si educatie: ce trebuie sa stie oamenii de afaceri de azi? sau Procesul creativ din educatie sustinute de speakeri de renume precum: Monica Eugeniu (Managing Partner, learning about), Dania Selaru (Sales and Digital Transformation Adviser), Alexandra Craciun (Communication Consultant), Madalina Balan (Managing Partner Hart Consulting) sau Olimpia Mesa (Fondator Book to Courses Online School and Instructional Design).

Printre speakerii care vor lua cuvantul in cadrul conferintei din 15 martie se numara Mariuca Talpes (Co-fondator Softwin si Bitdefender & CEO Intuitext), Cristina Muresan & Theodora Cleja (studente Y13 la Transylvania College), Gabriela Szabó (CSR&Public Affairs Adecco), Ana-Maria Branza (Cea mai buna spadasina din lume), Sinziana Maioreanu (CEO Aegon), Mihaela Caluser (General Manager Wens Travel), Stela Toderascu (Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania&Moldova), Karina Ochis (KO by Karina Ochis), dar si speakeri internationali precum Ella Bjorns (Educator&Speaker), Eleanor Tabi Haller-Jordan (Presedinte&CEO The Paradigm Forum), Ludwik Sobolewski (CEO Bursa de Valori) sau Melissa Sterry (Fondator Bionic City).

Gala Premiilor The Woman pentru femeile lider

Finalul celor doua zile de prezentari, dezbateri si workshopuri se va incheia grandios cu Gala Premiilor, care va fi prezentata de Raluca Anton (Managing Partner la PsyLife Clinic) si Dodo Mesaros (a carui voce clujenii o cunosc de la radio). Gala Premiilor The Woman are ca scop recunoasterea si promovarea femeilor implicate in actiuni care ajuta comunitatea si care au reusit sa inspire si sa isi atinga obiectivele profesionale. „Premiile The Woman sunt acordate in baza cercetarilor realizate, iar printre criteriile de selectie enumeram activitatea intreprinsa in cadrul comunitatii, imaginea construita de-a lungul timpului, dedicarea fata de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obtinute”, au precizat organizatorii.

Conferinta de Leadership The Woman va fi moderata de Dragos Bucurenci, Communication Strategist&Public Speaking Coach la Khastalia Consulting. Incepand din 2012, evenimentul se bucura de un real succes si a trecut testul timpului prin editii cu o amploare tot mai mare de la an la an. Conferinta are loc in perioada 14 – 15 martie, la Grand Hotel Italia*****, in Cluj-Napoca. In acest an, The Woman cuprinde doua proiecte noi: revista digitala The Woman.ro si platforma de mentorat Womentors.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.