Evenimentele Mama Fest Decembrie 2016

Mama Fest va fi o oază de bine și răsfăț pentru familia ta, toate într-un festival de meșteșuguri, artizanat și ateliere create de mame! Ne vedem cu mame creative și inspirate, soți iubitori,pici jucăuși, multe familii curajoase și de drumuri deschizătoare!


Pentru că mereu ne gândim la tine și la familia ta, te vor aștepta:
– sesiune de răsfăț de coafură;
– joacă, joacă și iar joacă pentru pici;
– ateliere de sezon (decorațiuni, aranjamente florale etc.);
– respiro pe cinste cu un bufet ales;
– târg cu produse de soi, create de Super Mame (jucării, haine, home &deco, e vremea să îți faci câteva cadouri irezistibile, iar Moșul se anunța generos.);
– proiecte admirabile;
– tombolă cu servicii creative și produse făurite de către mame.

Mama Fest va avea loc în mai multe orașe din țară, iar intrarea este liberă:

=> pe 3 decembrie, in Timișoara, vă așteptăm în intervalul orar 10.00-17.00, în locatia AMBASADA, str. Anton Seiller, nr. 2, Sala Mare, Timișoara. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (1)
=> pe 4 decembrie, in Constanța, vă așteptăm în intervalul orar 9.00-21.00, în locatia Centrul Comercial Cora Constanța Brătianu. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (2)
=> pe 10 decembrie, in Baia Mare, vă așteptăm în intervalul orar 10.00-17.00, în locatia Scoala Internationala Baia Mare, Str. Victor Babes Nr. 26B. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (3)
=> pe 18 decembrie, in Cluj, vă așteptăm în intervalul orar 10.00-18.00, în locatia Bastionul Croitorilor, str. Baba Novac, nr. 35, Cluj Napoca. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (4)
=> pe 18 decembrie, in București, vă așteptăm în intervalul orar 10.00-19.00, în locatia Casa Rudolf Steiner Bucuresti, str. Visinilor, nr 17, București. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului (5)

Asociația Work At Home Moms susține mamele care doresc să lucreze de acasă, part time sau project based, precum și pe cele antreprenoare, dezvoltând continuu instrumente adaptate nevoilor lor.

Pentru mai multe detalii despre Asociația Work At Home Moms și proiectele sau târgurile pe care le susținem vă rugăm să accesați site-ul nostru , pagina de facebook sau să contactați direct echipa la adresa  contact@wahm.ro.

Vă așteptăm cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.