I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024sat01jun12:00sat14:001 iunie Călătorie în lumea muzicii12:00 - 14:00 View in my timeOpera Naţională Română, Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 2-4

Event Details

Dirijor: Adrian Morar              Călătorie în lumea muzicii  Călătorie în lumea muzicii
Pret bilet: intre 30 si 55 lei
Într-o zi specială, dedicată bucuriei și creativității copiilor din întreaga lume, Opera Națională Română din Cluj-Napoca vă invită să vă alăturați într-o călătorie muzicală fascinantă.
Talentatul dirijor Adrian Morar va ghida publicul și artiștii în această incursiune muzicală plină de emoție și pasiune.
În prima partea a spectacolului, Corul de copii „Junior Vip” va fi acompaniat de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca în interpretarea unor selecții muzicale din filme celebre precum „Veronica”, „Mama”  și  „Sunetul Muzicii”. În partea a doua a spectacolului, Studioul de balet pentru copii al ONRC va prezenta fragmente din spectacolul „Don Quijote”, într-o interpretare plină de farmec și energie.
Prin această călătorie muzicală, Opera Națională Română din Cluj-Napoca celebrează talentul și pasiunea copiilor pentru artă și își propune să aducă bucurie și inspirație în inimile tuturor participanților.
Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături în această experiență magică!
Spectacolul are o pauză și se încheie în jurul orei 14:00.
Cântecele din filmele „Veronica” și „Mama” vor fi interpretate în limba română, iar cele din „Sunetul muzicii” în limba engleză – cu supratitrare în limba română.
Vârstă recomandată: 3+

more

Time

(Saturday) 12:00 - 14:00 View in my time

Location

Opera Naţională Română

Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 2-4

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy