I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024sat01jun12:00sat17:001 iunie La multi ani, copii!12:00 - 17:00 View in my time

Event Details

Sărbătorim 1 Iunie în Iulius Parc!                          La multi ani  La multi ani

Dragi părinți și copii, vă invităm să sărbătorim Ziua Copilului în Iulius Parc Cluj cu o zi plină de distracție și activități speciale dedicate vouă! Veniți să petrecem împreună momente de neuitat, pline de bucurie și aventură.

Ora 12:00 – Yoga for Kids 
Începem ziua cu o sesiune de yoga special adaptată pentru cei mici. Alături de noi va fi Văcuța Veselă, un antrenor deosebit, care îi va îndruma pe copii printr-o serie de exerciții amuzante și benefice pentru corp și minte. Pe lângă yoga, copiii vor participa și la exerciții de zumba și alte activități distractive, perfect pentru a începe ziua cu energie pozitivă și zâmbete. Este o oportunitate minunată de a combina mișcarea cu distracția!
Ora 16:00 – Teatru de Păpuși „Punguța cu 2 bani” 
După-amiază, vă invităm să ne alăturăm unei povești magice, pline de personaje colorate și aventuri captivante. Vom descoperi împreună povestea „Punguța cu 2 bani”, aflând ce a făcut cocoșul și găina, dar și ce lecții au învățat baba și moșul. Spectacolul de teatru de păpuși, susținut de Anima Art, va încânta atât copiii, cât și părinții. Veniți să trăim împreună magia acestei povești și să învățăm lecții prețioase alături de personajele noastre preferate!
Intrarea este liberă pentru toate activitățile!
Nu ratați această ocazie de a petrece o zi minunată în familie, plină de râsete și momente speciale.
Vă așteptăm cu drag!

more

Time

(Saturday) 12:00 - 17:00 View in my time

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy