I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024tue11jun19:00tue20:3011 iunie Față-Verso19:00 - 20:30 View in my timeTeatrul Național „Lucian Blaga”, Piața Ștefan cel Mare, nr. 2-4

Event Details

Ajuns la a doua ediție, spectacolul Față-Verso va spune de această dată povestea de teatru și de viață a îndrăgitei actrițe Catrinel Dumitrescu, personalitate marcantă a teatrului românesc, al cărei început de carieră este legat de istoria scenei Naționalului clujean.            Față-Verso 

Pret bilet: 30/40 lei

Vă invităm, așadar, la un spectacol-dialog plin de tandrețe și umor, de istorii personale și profesionale, în care se vor depăna amintiri încă nespuse, pe ritmuri seducătoare, ce se împletesc din marile nostalgii și bucurii ale unei cariere de peste patru decenii. Renumita actriță Catrinel Dumitrescu, alături de moderatoarea și coordonatoarea proiectului, actrița Narcisa Pintea, vă va purta într-o călătorie fascinantă printre poveștile din fața/spatele scenei.

Și, pentru a completa atmosfera plină de farmec, ne bucurăm să avem alături de noi quartetul de coarde format din: Diana Man (vioară), Teodora Buia (vioară), Mihai Oșvat (violoncel) și Daniel Demian (violă), sub conducerea muzicală a lui Rareș Munthiu. De-a lungul unei ore și jumătate veți fi martorii unei întâlniri magice între cuvânt și muzică.

Vă așteptăm să vă alăturați nouă pentru o seară de farmec și descoperiri fascinante, în care emoțiile se nasc din vorbe rostite și note muzicale.

Nu ratați această experiență memorabilă pe data de 11 iunie, de la ora 19.00!

more

Time

(Tuesday) 19:00 - 20:30 View in my time

Location

Teatrul Național „Lucian Blaga”

Piața Ștefan cel Mare, nr. 2-4

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy