I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024wed12jun19:00wed20:3012 iunie Concertul caritabil Alifantis & FragileBand19:00 - 20:30 View in my timeTeatrul Național „Lucian Blaga”, Piața Ștefan cel Mare, nr. 2-4

Event Details

Pe 20 martie, Uniunea Teatrală din România a dat startul unei noi ediții a Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”. O ediție de sărbătoare, un maraton caritabil dedicat artiștilor care, din diferite motive, nu mai pot crea misterul teatral pentru o vreme sau pentru totdeauna.

Anul acesta, ambasadorul Campaniei „Artiştii pentru artişti” este Nicu Alifantis, reputat muzician, cântăreț și compozitor de muzică folk și muzică de teatru. Cu altruism și totală deschidere, artistul a venit în întâmpinarea acestui program anual al UNITER, oferindu-se să susțină în luna iunie un turneu național – Alifantis & FragileBand – dedicat acestei cauze.                Concertul caritabil Alifantis  Concertul caritabil Alifantis

Teatrul Național din Cluj-Napoca s-a alăturat campaniei „Artiștii pentru artiști” găzduind concertul Alifantis & FragileBand în sala mare de spectacole, în data de 12 iunie, de la ora 19:00.

Alifantis & FragileBand este un grup de proiecte fondat în 2013 cu următoarea componență:

Nicu Alifantis – vocal, chitară ac., ukulele, resophonic, kazoo, washboard;

Răzvan Mirică – chitare acustice, guitalele, mandolin, irish bouzouki, vocal;

Mihai Neniță – vioară, vioară stroh;

Adrian Flautistu – contrabas, vocal;

Lyuben Gordievski – pian, baian.

Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună! este mesajul artistului Nicu Alifantis, ambasadorul Campaniei UNITER, care invită publicul să fie parte din schimbarea atitudinii faţă de situaţia delicată, dar posibil a fi îmbunătățită a artiştilor aflaţi în dificultate.

Biletele sunt puse în vânzare pe platforma entertix.ro.
Sumele obținute din vânzarea de bilete vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală al UNITER.

more

Time

(Wednesday) 19:00 - 20:30 View in my time

Location

Teatrul Național „Lucian Blaga”

Piața Ștefan cel Mare, nr. 2-4

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy