I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024sat18may(may 18)10:00sun19(may 19)20:0018-19 mai WCF Interntional Jubilee Cat Show10:00 - 20:00 (19) View in my timeIulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B

Event Details

Puuurrrrrfection!                  Cat Show  Cat Show

Perfecțiunea revine la Iulius timp de două zile!

Vino la Iulius Mall Cluj-Napoca în perioada 18-19 mai să te bucuri de sute de pisici pregătite să-și dovedească măiestria într-unul dintre cele mai importante concursuri de furmusețe felină WCF Interntional Jubilee Cat Show.

Ce pisici poti admira?

British Longhair, Minuet Longhair, Persană, Highland Fold, Highland Straight, Maine Coon, Munchkin Longhair, Siberiană, Bengaleză, British Shorthair, Cornish Rex, Exotic Shorthair, Transylvanian, Albastră de Russia, Savannah, Scottish Fold, Scottish Straight, Thai.

Atât sâmbătă, cât și duminică, vor avea loc arbitraje tradiţionale și arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate, pui/juniori și rase în curs de aprobare.

În prima parte a zilei, începând cu ora 10:00, în fiecare zi va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu și nominalizarea celor selecţionate pentru a participa în finală. Ulterior, va fi arbitrajul de ring, separat pentru adulți, adulți castrați și pui/juniori.

În a doua parte a zilei, de la ora 17:00, vă așteaptă Best in show. Finaliștii celor patru categorii se vor prezenta în fața juriului, care va alege câștigătorii zilei.

Categorii: Persane și Exotice, British Longhair, pisici cu păr semilung, Maine Coon, pisici cu păr scurt, inclusiv Siameze și Orientale, British Shorthair.

𝗝𝘂𝗿𝗶𝘂:
Cornelia Hungerecker (Germania),
Kaai du Plessis (Olanda),
Eva Kalman (Ungaria),
Steven Corneille (Franța),
Beverly Elian (România).

Accesul liber

Parter, între orele 10-20.

more

Time

18 (Saturday) 10:00 - 19 (Sunday) 20:00 View in my time

Location

Iulius Mall

str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy