I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024sun19may18:00sun21:0019 mai Conferinta Carari de sprijin emotional18:00 - 21:00 View in my time

Event Details

De-a lungul vieții ne putem găsi în diverse circumstanțe dificile, fie legate de răni ale trecutului care ne urmăresc în viața de zi cu zi ori în relații, fie provocări pe care ni le aduce un dezechilibru al sistemului familial, o posibilă boală incapacitantă ori confruntarea cu moartea. În fiecare dintre aceste circumstanțe, ne este deosebit de valoros să primim sprijin emoțional pentru vindecare, gestionare sau luarea unor decizii dificile.
În ziua de azi avem disponibilă o diversitate de variante de sprijin emoțional pentru diferite nevoi sau perioade ale vieții. Tocmai datorită acestei diversități ne putem confrunta cu întrebări precum “mie ce abordare mi se potrivește?” sau “cui pot să cer ajutor pentru asta?” sau “în cine pot să am încredere?”
Fiecare abordare de sprijin aduce beneficii unice în procesul de traversare a diferitor dificultăți, vindecare și creștere personală. Ne-am propus să aducem în fața voastră câteva dintre abordările terapeutice pe care le considerăm valoroase în sprijinul bunăstării personale.
În ultima zi a Săptămânii Sănătății Mintale, vom avea șase invitați practicieni, fiecare reprezentând un serviciu de sprijin emoțional. Aceștia vor spune câteva cuvinte despre practica pe care o reprezintă pentru a vă oferi șansa să înțelegeți mai bine modul în care aceste practici funcționează și să faceți o alegere cât mai informată și potrivită atunci când momentul o cere.              Carari de sprijin emotional  Carari de sprijin emotional 
Dupa conferinta, vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători împreună finalul unei noi ediții a Săptămânii Sănătății Mintale! Vom deschide un spațiu de celebrare și socializare, în care veți avea ocazia să faceți cunoștință cu echipa din spatele săptămânii, precum și cu unii dintre invitații de la evenimente.
Vă așteptăm cu gustări și băuturi!

Duminică, 19 mai, ora 18:0021:00
Cloudflight – str. Henri Barbusse, nr. 44-46, Cluj

Intrarea la eveniment este gratuită.
Deoarece capacitatea sălii este limitată, te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere: https://forms.gle/6x7RsQJVr3PkzwR49

more

Time

(Sunday) 18:00 - 21:00 View in my time

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy