I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024sun19may11:00sun13:0019 mai Ziua internationala a picturii11:00 - 13:00 View in my timeLibraria Cărturești Platinia, Calea Mănăștur, nr. 2

Event Details

Cărturești și Editura Signatura îi invită pe cei mici duminică, 19 mai, de la ora 11:00 în librăria Cărturești din Platinia Cluj pentru a sărbători Ziua Internațională a Picturii pornind de la cartea „Lisa și visele ei”, scrisă de Ivan Maikovych, ilustrată de Eugenia Gapchinska și apărută la editura Signatura.
Alături de Bianca Mereuță, fondatoarea editurii Signatura și a comunității „Ce le citim copiilor?”, vom afla despre importanța culorilor și semnificația acestora în viețile noastre.              Ziua internationala a picturii  Ziua internationala a picturii
Atelierul este potrivit copiilor de peste 5 ani.
Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Rezervă-ți un loc trimițând un email la adresa inscrieri@carturesti.net, cu subiectul „atelier Cărturești Ziua Picturii”, în care să menționezi numele și vârsta copilului sau copiilor înscriși.
Vă așteptăm cu drag alături de noi! 
Despre carte:
„Tagmei protagoniștilor roșcovani – lui Pippi Șosețica, lui Morcoveață sau Annei de la Green Gables – se alătură astăzi și Lisa. La fel de șăgalnică și de aventurieră, fetița este personajul principal al cărții „Lisa și visele ei”, scrisă de Ivan Malkovych și ilustrată de Eugenia Gapchinska.
Incursiunea în lumea viselor Lisei ne revelează o serie de întâlniri cu zece dintre cei mai mari pictori ai lumii: Leonardo da Vinci, Vincent Van Gogh, Rafael, Pablo Picasso, Giuseppe Arcimboldo, Kazimir Malevici, Pieter Bruegel, Sandro Botticelli, Salvador Dalí și Gustav Klimt. Fetița nu călătorește programatic sau cronologic, ci aleatoriu ori în funcție de preferințe și cunoștințe, purtată fiind de aripile măiestrite de Leonardo da Vinci.”

more

Time

(Sunday) 11:00 - 13:00 View in my time

Location

Libraria Cărturești Platinia

Calea Mănăștur, nr. 2

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy