I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024tue21may(may 21)10:00thu23(may 23)22:0021-23 mai ReClothing - targ sustenabil de haine10:00 - 22:00 (23) View in my timeIulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B

Event Details

Târgul preferat al fashionistelor pasionate sustenabilitate revine la Iulius Mall Cluj, între 21 și 23 mai. Vino și descoperă magia hainelor preloved, care îți vor aduce un strop de culoare și poveste în garderobă!                        ReClothing 

Cu peste 1.000 de articole vestimentare disponibile, este locul ideal pentru a găsi noi comori pentru garderoba ta.

Într-o epocă în care industria fashion este din ce în ce mai dăunătoare pentru mediu, ne-am propus să fim cei care te ghidează către schimbare. De ce?! Știai că industria modei este una dintre cele mai poluante la nivel global? De aceea, este esențial să facem, la rândul nostru, pași pentru a reduce risipa. Este timpul să schimbăm perspectiva și să facem alegeri mai conștiente!

Și mai mult decât atât, te invităm să ni te alături în săptămâna premergătoare evenimentului, între 9 și 19 mai, când ne propunem să strângem o tona de haine pentru cauze nobile și sustenabilitate!

Târgul ReClothing aduce și fapte bune. De această dată, din banii din donații vom face fapte bune pentru a-l ajuta pe Antoniu, un adolescent orfan din Baia Mare, olimpic național la fizică. Fiecare gest poate face diferența!

more

Time

21 (Tuesday) 10:00 - 23 (Thursday) 22:00 View in my time

Location

Iulius Mall

str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy