I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024fri22mar(mar 22)11:00sat23(mar 23)17:0022-23 martie Târgul de Cariere11:00 - 17:00 (23) View in my timeBT Arena, str. Uzinei Electrice

Event Details

 Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, revine la Cluj-Napoca și aduce candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, energie, IT, marketing, comunicare, servicii & BPO, resurse umane, financiar-bancar, cercetare, logistică, transport. Târgul de Cariere | Cluj va avea loc în 22 și 23 martie, la BT Arena, și sunt așteptați 5.000 de candidați.

Programul evenimentului va cuprinde intervalele orare 11:00 – 18:00 (prima zi) și 11:00 – 17:00 (a doua zi).

Din 2006, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare și aduce mereu angajatori din diverse domenii de activitate aproape de public, înțelegând, la nivel local și nu numai, nevoile mediului profesional. Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă, dorești să iei pulsul mediului profesional, urmărești atragerea de talente în compania ta sau creșterea notorietății brandului de angajator, la Târgul de Cariere faci un pas important spre îndeplinirea obiectivelor tale. Așadar, hai să scriem împreună o poveste de succes, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Peste 2.500 de locuri de muncă          Târgul de Cariere 22-23 

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Cluj au confirmat prezența peste 40 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături. Printre zecile de companii care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Generix Group România, Emerson, Steelcase, Stada, Michelin, Danieli, Gulermak, Tesla, Bertrandt, E.On, De’Longhi, Banca Transilvania Bosch, NFSmith, La Lorraine sau EXL Service.

Companiile prezente oferă candidaților peste 2.500 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri. La fel ca în cazul ultimelor ediții, și cetățenii ucraineni vor avea posibilitatea să își găsească un loc de muncă potrivit. Aceștia vor avea un stand dedicat, marcat corespunzător în cadrul evenimentului, unde vor putea solicita și primi informații despre oportunitățile profesionale disponibile pentru ei.

Drive test Tesla, turneu de Football Club 24, demonstrații de autoapărare, quiz-uri, premii

Târgul de Cariere nu revine la Cluj doar cu joburi, ci și cu o serie de activități conexe. O noutate absolută la această ediție este redată de prezența companiei Tesla în cadrul evenimentului. Reprezentanții companiei vor răspunde tuturor întrebărilor venite din partea candidaților, vor promova oportunitățile profesionale pe care le oferă și, în același timp, vor oferi participanților șansa de a testa, chiar la eveniment, unul dintre modelele Tesla. De asemenea, participanții pot asista și la demonstrații de autoapărare, susținute de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj. Totodată, The Inner revine la Târgul de Cariere și așteaptă candidații, în spațiul lor special amenajat, pentru a discuta cu psihologul Vlad Guluță despre reconversie și autocunoaștere profesională. Mai mult decât atât, Târgul de Cariere va găzdui un turneu de Football Club 24, cu înscrieri la fața locului, iar cei mai buni jucători vor fi premiați de către organizatori. În același timp, la eveniment vor avea loc și quiz-uri, în cadrul cărora candidații care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de companiile participante.

Câștigă premii Logitech și simplifică-ți activitatea la job

Logitech se alătură, și la această ediție, evenimentelor Târgul de Cariere și oferă o serie de premii care vor colora activitatea angajaților la locul de muncă (boxe, căști, mouse-uri, tastaturi). Pentru a le câștiga, candidații trebuie să participe la sesiunile de quiz din cadrul evenimentului și să răspundă corect la întrebările menite să le testeze cunoștințele cu privire la locul de muncă.

După 18 ani de implicare și dedicare în piața forței de muncă din România, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea de a sta față în față, de a schimba impresii și de a discuta despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru. Așadar, dacă ești în căutarea unui job sau dorești să afli care sunt noutățile și tendințele din mediul profesional, Târgul de Cariere îți oferă variante. Îndrăznește să-ți scrii propria poveste la Târgul de Cariere | Cluj!

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/cluj.

more

Time

22 (Friday) 11:00 - 23 (Saturday) 17:00 View in my time

Location

BT Arena

str. Uzinei Electrice

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy