I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024fri22mar18:00fri20:0022 martie Atelier de gătit sănătos în familie18:00 - 20:00 View in my timeGaleria Cora Cluj, b-dul 1 Decembrie 1918, nr. 142

Event Details

Asociația Alegria, împreună cu chef Erni Schmidt, Rotiseria Gurmanzilor și Galeria Cora Cluj vă invită vineri, 22 martie 2024, între orele 18.00-20.00, la “Atelier de gătit sănătos în familie”, eveniment dedicat gătitului și stilului de viață sănătos.    Atelier de gătit sănătos

Participanții vor avea ocazia să afle informații din istoria gastronomică transilvăneană, să facă o degustare de măncăruri sănătoase și să participle la un concurs culinar cu premii.

Chef Erni Schmidt, de la Rotiseria gurmanzilor, specialistul evenimentului, va împărtăși cu noi ” secretul bucătarului” și va face pe loc desertul Gurmand Truffles, după o o rețetă pe care o vor primi toți participanții.

Evenimentul “va fi condimentat” de Luca Mititean, elev în clasa a VIII-a D, la Școala Gimnazială “Iuliu Hațieganu”, fost participant la emisiunea Chefi la cuțite.

Dacă vreți să degustați un desert special, să aflați secretul bucătarului, să participați la un concurs culinar distractiv, vă așteptăm la evenimentul nostru!

Inscrierea se face printr-un mesaj pe pagina de facebook a Asociației Alegria, pe Instagram sau prin mail la contact@asociatiaalegria.ro .

Evenimentul este dedicat familiei și comunității.

Atelierul este gratuit și se desfășoară între orele 18.00-20.00, în Galeria Cora Cluj, în zona de food court, lângă Rotiseria Gurmanzilor.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați pagina de facebook https://www.facebook.com/asociatiaalegria sau să ne scrieţi la contact@asociatiaalegria.ro

more

Time

(Friday) 18:00 - 20:00 View in my time

Location

Galeria Cora Cluj

b-dul 1 Decembrie 1918, nr. 142

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy