I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024sat06jul(jul 6)10:00sun07(jul 7)20:006-7 iulie Bazar de bine10:00 - 20:00 (7) View in my time

Event Details

Cât credeați că o să treacă până să ne auziți spunând: „eeeh, am adus-o la cabi mai mult moartă decât vie, amărâtă foc, n-are dom’le unde pleca!”? Cum să nu inventăm postul de talisman-norocos-al-cabinetului, care, ce să vezi, cum s-a înființat s-a și ocupat?        Bazar de bine 

Oameni buni, ea e Bazar. Bazar, ei sunt oamenii buni. Va așteptăm în 6 și 7 iulie la noi în grădină să ne lăudăm cu ea, cu povești din campania de la Pata Rât, cu limonadă și tot felul de obiecte surprinzătoare. Până atunci, Bazar vă salută dintr-o filmare pe care o veți găsi puțin mai jos.

Medicina veterinară e scumpă. Pacienții noștri, niște scumpi, au buzunarele goale. La #bazardebine, vindem ieftin lucruri donate de oameni buni, iar asta înseamnă că:
■ ne susținem munca zilnică și misiunea cu bătaie lungă: medicină veterinară pentru animale singure și oameni cu venituri mici.
■ cultivăm spiritul civic: invităm comunitatea să participe la tratamentul bubelor ei.
■ încurajăm refolosirea lucrurilor vechi și descurajăm, chiar dacă infim, fabricarea de obiecte noi și consumul poluant de resurse.
■ întărim un concept comercial isteț și valoros, larg răspândit în țări civilizate și aproape inexistent la noi: magazinul caritabil/charity shop.

Dacă doriți să donați lucruri pentru Bazar de bine, vă așteptăm cu recunoștință la cabinetul nostru veterinar, pe strada Donath 46, Cluj, oricând, chiar dacă nu suntem mereu acolo. Veți găsi poarta descuiată și câteva rafturi lângă intrare, unde puteți lăsa ce sunteți gata să trimiteți înapoi în lume. Dacă ce aveți de dat nu-i chiar de dat în mână, ci de întâmplat, primim la fel de bucuroși orice serviciu, și vă punem hăpt pe mândrul panou al sponsorilor de pe www.tac.social, doar să ne povestiți gândul, într-un rând, pe hello@tac.social.

more

Time

6 (Saturday) 10:00 - 7 (Sunday) 20:00 View in my time

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy