I Like Cluj

  • Evenimente
  • Festivaluri
  • Informatii

2024mon08apr18:00mon19:008 aprilie Expozitia Odiseea Artistica18:00 - 19:00 View in my timeSamsara, Strada Cardinal Iuliu Hossu, nr. 3

Event Details

Descoperă frumusețea și profunzimea artei în cadrul expoziției “Odiseea Artistica – explorează, experimentează, exprimă” semnată de Elisabeta Vasvari!
Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 8 aprilie, începând cu ora 18:00. Te invităm alături de noi în această călătorie captivantă prin lumea artei.
Descoperă mai multe despre Elisabeta:              Expozitia Odiseea Artistica    Expozitia Odiseea Artistica
Artista Elisabeta Vasvari s-a născut în 1990, în Baia Mare. Este absolventă a Facultății de Arte Plastice și Design Cluj-Napoca, Instiutului de Arte Plastice „Ion Andreescu” promoția 2012, secția pictură. Este un artist explorator, fiecare lucrare reprezintă o căutare și regăsire de sine printr-un demers spontan, intuitiv și liber.
Pictorul Giotto di Bondone a spus că ”Fiecare tablou este o călătorie într-un port sacru”. Sub semnul călătoriei, artista Elisabeta Vasvari propune publicului clujean o expoziție de excepție, ”Odiseea Artistica: explorează, experimentează, exprimă” oferind vizitatorilor o experiență inedită.
Sufletul de artist are o capacitate unică de a sintetiza și a transmite aspirații și căutări interioare oferind o paletă de trăiri, emoții, gânduri și sentimente care pornesc din imaginația proprie și se expansionează spre infinit.
Arta abstractă este domeniul în care Elisabeta Vasvari și-a găsit spațiul pictural care o reprezintă și care îi permite să se exprime pe sine în mod liber. Actul creator este unul fără sfârșit.
El pornește dintr-o inspirație devenind apoi puncte, linii, forme, culoare, textură și vibrație. Linia arată intenția și direcția, mereu ascensională. Un alt factor este timpul care își pune amprenta asupra operei în sine. Întâlnirea cu vizitatorii expansionează sensul, reverberând în suflet. Fiecare creație este o radiografie a unei lumi secrete și misterioase pe care o poți percepe prin simpla contemplare.

more

Time

(Monday) 18:00 - 19:00 View in my time

Location

Samsara

Strada Cardinal Iuliu Hossu, nr. 3

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy