EYOT – the Nirvana of jazz

EYOT este o trupa cu un sound eclectic de o mare frumusețe, care navighează intre rock și jazz, între punk și ambiental, impresionism și romantic, și este susținut de compoziții puternice.

Indiferent cum veți alege să numiți muzica acestor patru băieți, un lucru este clar : conține un melanj de energie și de inteligență care nu vă lăsa să stați locului. Spectacolele lor live sunt pline de energie și de emoție, îl împing pe ascultător către lumea sa interioară și îi creează o experiență unică.

Reprezentant de excepție al noii generații de muzicieni Europeni, cvartetul sârbilor de la EYOT sparge barierele temporale, geografice și culturale ale jazz-ului balcanic, amestecând-l cu muzica clasică, art-rock și muzică tradițională.

La Gărâna, în 2016, EYOT au făcut să explodeze “Poiana Lupului” și multă lume i-a considerat o revelație a ediției 20. Dacă ați fost acolo, veți dori cu siguranță să îi revedeți, și în plus să ascultați piese noi, de pe ultimul lor album, lansat in ianuarie 2017.

Daca nu i-ați văzut încă pe EYOT, acum e momentul: veți avea ocazia să vă lăudați peste ani că ați fost printre primii fani ai unei trupe despre care vom auzi multă vreme.

Jazzwise : “Electro jazz rock fusion plin de energie și de inventivitate – un spectacol de clasă”
All About Jazz “Acest foarte original cvartet unifică jazz, muzică clasică, folk și rock într-un amestec îmbătător, în egală măsură meditativ și înviorător”
Souland Jazz “Pur și simplu uluitor”
Harmonia Mundi World Village “O coliziune de genuri muzicale diverse care generează muzică vie”

EYOT înseamnă: Dejan Ilijic – Pian, claviaturi; Sladjan Milenovic – Guitar; Milos Vojvodic – Drums; Marko Stojiljkovic – Bass

Data: 15 mai, ora 19:00

Locatia: Sala Radio Cluj

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz. Co-producător Radio România Cluj. Organizator Jazz Festival & Events.

Bilete: 60 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.