Mai jos va prezentam cele  mai interesante feedback – uri de la evenimentul Primii pasi catre relatii de succes. Evenimentul a avut loc in data de 7 septembrie 2016, ora 18:30, la Intensa Training & Events, str. București, nr. 74.

Feedback – uri Primii pasi catre relatii de succes

Olar Horatiu – Tg Mures

“Mi-a placut foarte mult evenimentul, si dupa cum se vede in poze am fost captivat tot timpul! A fost foarte benefic pentru mine, dandu-mi motivatia necesara si curajul pentru a ma dezvolta continuu! Am plecat incarcat cu energie si cu zambetul pe buze! :)Sunt convins ca dupa cursul sustinut de tine, Paula, voi relationa cu cei din jur, nu doar comunica cum o fac in prezent!”

Ioana Baraian Cluj – Napoca

,,Ma bucur enorm ca am ales sa particip la acest eveniment. Am plecat acasa cu planuri de viitor, informatii utile si multa energie pozitiva. Am ramas cu ideea ca FIECARE dintre noi avem posibilitatea de a-i ajuta pe cei din jur sa creasca iar primul pas in acest sens este sa ii vedem ca oameni de NOTA 10.”

Andrea Chis

“Paula, mi se pare extraordinar, in primul rand, ca ai reusit sa aduci impreuna oameni de toate varstele si sa le mentii atentia treaza timp de 2 ore. Ce ai spus despre comunicare a fost util, pentru ca cei tineri au invatat lucruri noi, iar cei cu experienta de viata mai bogata au invatat sa structureze si sa foloseasca mai constient ceea ce stiau deja. Ai fost minunata prin verbalul adecvat la public, pentru ca te-ai uitat cui te adresezi si ai adaptat discursul folosind ca exemple experiente comune. Ti-ai folosit si non verbalul. Mi-au placut tonul deloc monoton si gesturile uneori ghiduse. Ai folosit foarte bine timpul, transmitand foarte multa informatie, fara sa para ca ai face-o intr-un ritm alert. Ai reusit sa faci timpul sa treaca usor, fara presiune. Mi-a placut mult! “