Festivalul copiilor

Tu ce faci în prima zi de vacanță? Împachetează, deoarece noi te invităm la o călătorie în jurul lumii! Vei străbate șase continente, te vei juca, vei crea, vei strânge o grămadă de monede PETAK pe care le vei cheltui pe drum cum dorești!

Vei putea prepara înghețată pe Antarctica, vei putea vizita Hollywood-ul, să bați la tobe în Africa. În Asia vei escalada un vârf din Himalaya, vei călări și trage cu arcul în Europa, iar în Australia vei țopăi împreună cu cangurii! Ca să ajungi mai repede la destinația dorită vei putea închiria diferite mijloace de transport.

Pe scena amenajată vei putea participa la spectacole de animație, scamatorie și concerte, care se desfășoară pe tot parcursul zilei. Duminică te așteptăm să ne însoțești cu toată familia la o drumeție sau să pornim la drum cu trenulețul sau cu bicicletele pentru a descoperi împrejurimile.

Biletele pentru familii se pot achiziționa la fața locului. Acest eveniment este organizat de Asociația pentru Educație Inovativă. Sponsorii oficiali sunt magazinul Petry și Grădinița Mikó. Notează-ți în calendar: Festivalul Copiilor va avea loc între 17-18 iunie, în Muzeul Satului “Romulus Vuia”!

Pentru mai multe informații accesați pagina: www.facebook.com/festivalulcopiilorcluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.