Festivalul de spiritualitate “Evoluție Conștientă”

Te invităm la cea de-a cincea ediție a Festivalului de spiritualitate “Evoluție Conștientă”, care va avea loc la Biblioteca Județeană “Octavian Goga” din Cluj-Napoca, în perioada 19 – 20 mai 2018!


Este o ediție deosebită, care marchează o jumătate de deceniu de existență.

Am conceput pentru tine un program diversificat, în care găsești, sub diverse forme, surse de inspirație și catalizatori pentru evoluția ta. În cele 12 conferințe vei primi informații de valoare, legate în special de tema centrală a evenimentului, și anume TREZIREA SPIRITUALĂ. În cele 6 workshopuri vei dobândi instrumente practice, cu care poți lucra pentru a te cunoaște mai bine. Cele 6 meditații au rolul de a te ajuta să trăiești ca experiență aspecte poate încă necunoscute ale ființei tale.

Partea de târg îți dă posibilitatea de a explora și a achiziționa produse specifice domeniului, cum ar fi cărți de spiritualitate și dezvoltare personală, cristale, bijuterii hand made, obiecte Feng-Shui, precum și produse alimentare, suplimente nutritive, cosmetice naturale. Discuțiile interactive îți permit să interacționezi cu lectorii, aflând răspunsuri la întrebările care te preocupă.

Fiecare zi se va termina cu două evenimente speciale:

Sâmbătă seara ne vom delecta cu:

  • un CONCERT al Duo-ului Free 2 Flow, cu diferite instrumente exotice (Hang, Kora…) și voce.
  • un RITUAL SHAMANIC în pădure, cu foc, tobă și MERS PE JAR, cu shamanul Northern Deer Alexander.

Duminică seara vom avea:

  • un recital de SAXOFON, susținut de Prem Adriano,
  • un moment de STAND UP COMEDY spiritual, susținut de Raluca Mureșan.

Lectorii care vor coordona activități în cadrul festivalului sunt: Northern Deer Alexander, Prem Adriano, Raluca Mureșan, Adina Amironesei, Flavius Țurcanu, Prof. Petru Ștețiu, Raluca și Daniel Rusu, Cristian Cârcu, Camelia Misirianțu, Bianca Gai și Ștefan Elekes. Programul va fi final în jurul datei de 25 aprilie.

Dacă te înscrii până pe 10 mai beneficiezi de prețul EARLY BIRD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.