Pe 18 și 19 iunie vă invităm la o nouă ediție a festivalului de spiritualitate Evoluție conștientă!
Acest festival s-a născut din dorința de a oferi clujenilor informații și experiențe spirituale de calitate, întâlniri cu oameni autentici, care sunt exemple vii ale învățăturilor predate și care ne pot oferi “unelte” eficiente pentru creșterea spirituală.
Spiritualitatea este parte din viața noastră, fie că o recunoaștem sau nu. De fapt, spiritualitatea autentică este viața, trăită! Nu există lucruri “ne-spirituale”, iar lectorii, prin intervențiile lor, vor aduce argumente în favoarea acestei afirmații.
Am reunit sub cupola acestui festival activități diferite, pentru că și noi suntem diferiți unii de ceilalți. Unii vor să primească cât mai multe informații, alții vor să primească răspunsuri la întrbările pe care le au, alții vor să învețe în mod activ, făcând, iar alții se simt împliniți în starea de A FI din timpul meditațiilor. Astfel, programul conține patru tipuri de activități (conferințe, discuții, workshopuri și meditații), împărțite în două secțiuni, cu activități în paralel.
Structura programului este cea de mai jos. În funcție de confirmările primite de la invitați se va completa cu datele efective.
Locația: Biblioteca Județeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanților nr. 104, sala Media și sala mică, etajul 7
Temele pentru discuții sunt următoarele:
Discuția 1: Relații conștiente, invitați: Raluca și Daniel Rusu, Gabriela Veres, Vlad Mureșan
Discuția 2: Integrarea spiritualității în viața de zi cu zi, invitați: Adina Amironesei, Cătălin Manea, Raluca Mureșan.
Discuția 3: Banii și spiritualitatea, invitați: Ștefan Vuza, Crina Tămaș, Elemer Turos
Discuția 4: Cauzele spirituale ale bolilor, invitați: Flaviu Pop, Maria Erdei, Emilia Luca.
Va fi și o parte de TÂRG DE PRODUSE, unde veți găsi cărți de spiritualitate și dezvoltare personală, produse naturiste, obiecte hand-made și de decor, cosmetice naturale, bijuterii din pietre semi-prețioase și multe altele.
Costuri
Cei doritori să participe la festival o pot face în trei variante:
– cumpărând bilet pentru o zi, care permite accesul la toate activitățile festivalului de sâmbătă sau de duminică, la prețul de 75 de lei;
– cumpărând bilet pentru întreg festivalul, cu REDUCERE, la 120 lei (pentru cei care se înscriu și achită biletul până la data de 13 iunie);
– cumpărând bilet pentru întreg festivalul, la 150 lei (pentru cei care se înscriu în ultimele zile, fără plata anticipată sau vin direct acolo).
* Pentru studenți și pensionari, prețul pentru ambele zile este 100 de lei.
Înscrierile se fac la telefonul 0747-751035 sau online, aici: