Festivalul LIFE2

Vino la Festivalul care sărbătorește VIAȚA de familie în toate aspectele sale! Vei găsi soluții și oportunități în diverse domenii utile și vei întâlni companii de renume din Cluj și din țară care vor fi la dispoziția ta, gata să te ajute și să ofere informații folositoare din domenii medicale, educație, divertisment, cumpărături și multe altele!

ACTIVITĂȚI, BAZAAR, CONFERINȚE, DIVERTISMENT, EXPOZIȚII și FOOD COURT Un Festival Pentru toata Familia!

Vei avea parte de multe spectacole, conferințe iar copii se pot bucura de spații de joacă și ateliere unde se pot juca si distra, picturi pe față și forme din baloane…o plimbare la Bazaar cu vanzare, zona expozițională unde puteți întâlni și cere sfaturi de la companii de renume în Cluj si Romania, cât și delicioase mâncăruri la zona de food court!

ACTIVITĂȚI: Pentru vizitatori de toate vârstele dedicate Copiilor și Adulților precum ateliere pe diverse teme distractive şi utile, oferite de companii de renume in Cluj din domeniiul sportului, artelor, dansului, educaţiei şi nu numai. De asemenea veţi găsi distractie de exterior, face painting, animatori simpatici, topogane și castele gonflabile, centru de escaladă și multe altele!

BAZAAR: Unde vă aşteaptă standuri de companii diverse ce vor vinde diverse produse, obiecte, articole de imbracaminte, jucării si multe altele utile pentru ca vizitatorii mici şi mari să găsească o gamă largă de variante frumoase si solutii la nevoile familiei de zi cu zi.

CONFERINȚE: Va invitam la seminarul sustinut de Larisa Petrini!

Festivalul LIFE2 (2)

5 FACTORI CARE ITI INFLUENTEAZA MAJOR SANATATEA

Larisa Petrini este Health Coach cu dubla certificare internationala (Institute for Integrative Nutrition din New York si Cornell University) si ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution.
http://www.life.dumbravacopiilor.com/conferinte/

DIVERTISMENT: Spectacole variate de şcenă pentru copii de diverse vârste Oferite de: Magie, Teatru de Păpuşi, Concert Rock, Concert Muzică, Talent Show, Demonstrații diverse oferite de expozanți și multe alte surprize.

http://www.life.dumbravacopiilor.com/divertisment

5pm – 6pm+
ARMONIA MUSIC – SPECTACOL LIVE –
1. Rares Maris – 4 piese – castigator a numeroase premii nationale si internationale , castigator finala de popularitate Nextstar 2014, castigator finala Bitime Production 2015, premiul de excelenta- arte si cultura oferit de Primaria Cluj Napoca –“Ambasador al Clujului” 2015.
2. Deona Roman – 4 piese – castigatoare a numeroase premii nationale , finalista Nextstar 2014.
3. Malina Muresan – 4 piese
4. Iulia Merca – 4 piese – solista muzica populara, castigatoarea premiului 1 la Cernauti precum si alte premii la concursuri nationale.
5. Tudor Merca – 2 piese – tanar solist de muzica populara, castigator locul 3 “ Mamaia copiilor “ 2015.

4.15pm – 5.00pm
MAGIC PUPPET – “Cipi si surpriza” – Teatru De Păpuşi

3.15pm – 4.00pm
Mr. NICU (EDU-TAINER) – “Copiii vor dansa si vor canta impreuna cu Mister Nicu”

2.15pm – 3.00pm
MAGIC PUPPET – “Magie pentru oameni mari si mici” – Spectacole De Magia

1.00pm – 2.00pm
ROCK ACADEMY – SPECTACOL LIVE – AltFive, The Minions & Pink Tattoo

11.45am – 12.30pm
ANIMAART – “Cei trei purcelusi” – Teatru De Păpuşi

11.00am – 11.30am
MINUTE DE MISCARE – “Demonstratie De Sport si Dans”

10.15am – 11.00am
CARAVANA VESELIEI – “Caravana Talentelor” – Talent Show

Festivalul LIFE2 (1)

EXPOZIȚII: Companii de renume din Cluj și nu numai, sunt la dispoziția voastră să vă ofere soluții, informații și oportunități pentru familia și copiii dumneavoastră din toate domeniile utile precum: medical, educație, divertisment, artă, psihologie, îmbrăcăminte și nu numai!

FOOD COURT: vă asteaptă o zonă special amenajată cu mâncăruri delicioase, gustări și deserturi pline de savoare, pentru toate gusturile și preferințele!

Așadar haideți să dăm START la Vacanța de Vară împreună cu o zi plină de distractii pentru cei mici şi mari.
Dumbrava Copiilor LIFE2 un festival special creat pentru toată familia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.