Festivaluri si concerte Cluj

Festivaluri si Concerte

Concert extraordinar Bogdan Ota
24 Feb

Concert - Bogdan Ota

 • 07:00 pm
 • Casa de Cultura a Studentilor

Pianistul si compozitorul Bogdan Ota este artistul roman cu una din cele mai spectaculoase evolutii nationale si internationale. Un nume sonor in industria muzicala contemporana, Bogdan a vandut peste 30.000 de albume si a concertat in Europa, Australia si Statele Unite ale Americii.

André Rieu susține al cincilea concert la Cluj-Napoca
28 Feb

Concert - André Rieu 2023

 • 07:30 pm
 • BT Arena

Maestrul André Rieu va urca pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, timp de cinci zile, pe 28 februarie, 1, 2, 3 și 4 martie 2023 alături de Johann Strauss Orchestra

03 Mar

Festival - Massif 2023

 • 12:00 pm
 • Poiana Brașov

Massif 2023 vine cu o poveste nouă și este organizat de creatorii celor mai mari festivaluri de muzică din România și nu numai, Untold și Neversea.

Irina Rimes vine la Cluj - Napoca
06 Mar

Concert - Irina Rimes

 • 08:00 pm
 • Casa de Cultura a Studentilor

Noi avem casa in doua lumi. Cand suntem mici, Acasă are o forma materiala in ochii nostri; e un loc unde putem fugi, unde putem gasi siguranta, dragoste sau ajutor orice s-ar intampla. Pe masura ce crestem, timpul ne transforma casa si ea capata o forma imateriala, reconstruindu-se la noi in amintiri

Reprogramare concert Bohemian Symphony, festivaluri si concerte Cluj
09 Mar

Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute 2023

 • 08:00 pm
 • Casa de Cultură a Studenților

Concertul Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute, de la Cluj-Napoca, a fost reprogramat pentru data de 09 martie 2023. Biletele achiziționate pentru acest concert rămân valabile.

Retro Party România - Pentru EA
10 Mar

Retro Party România

 • 08:00 pm
 • BT Arena

Te invităm să le sărbătorim pe doamnele și domnișoarele din viața noastră cu un mărțișor unic: Retro Party Românesc Pentru ea! Adună-ți gașca de prieteni, familia și hai să facem mii de femei fericite cu muzică live și distracție. La mulți ani, doamne dragi!

Neversea 2023
06 Jul

Festival - Neversea 2023

 • 02:00 pm
 • Constanța

Organizatorii anunță că festivalul Neversea 2023 va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța

Untold 2023: 3-6 august
03 Aug

Festival - Untold 2023

 • 02:00 pm
 • Cluj-Napoca

Cea de-a opta ediție a unuia dintre cele mai mari și mai așteptate festivaluri din întreaga lume, Untold, va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

1 2 3 28
February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Festivaluri si concerte Cluj pentru ca pur si simplu ele reprezinta cel mai bine spiritul mereu tanar al orasului. Festivaluri Cluj este una dintre cele mai populate rubrici din cadrul site-ului nostru. Cu siguranta aici veti putea gasi cele mai intresante festivaluri si concerte Cluj care se desfasoara in orasul nostru drag. Ideea de festivaluri si concerte Cluj este una destul de buna, avand in vedere ca in ultimii ani, Cluj – Napoca este exaltat de o multime de evenimente care se incadreaza la aceasta categorie.

Festivaluri si concerte pentru ca avem un oras plin de viata

Este cat se poate de adevarat ca orasul Cluj – Napoca nu doarme aproape niciodata. De exemplu, in perioada verii orasul este intesat de festivaluri si concerte. Aici ne referim desigur la renumitele festivaluri: Untold, Electric Castle, Jazz in the Park, TIFF sau anumite concerte mai mici dar care aduna mii de oameni.  Orasul Cluj  – Napoca nu duce lipsa de festivaluri si concerte nici pe perioada anotimpului rece. Astfel, atunci cand afara nu se pot desfasura evenimente de genul, ele se muta in multutudinea de cluburi din oras. Cele mai interesante festivaluri si concerte se desfasoara doar in Cluj – Napoca.

In ultimii ani Clujul se poate lauda si cu numeroase concerte de exceptie. Acestea sunt evenimente majore, care aduna zeci de mii de oameni. Totul depinde de locatia in care se desfasoara evenimentul. Una dintre principalele locatii pentru aceste evenimente de amploare este Sala Polivalenta, cunoscuta in prezent si sub denumirea de BT Arena.

Concertele de amploare mai au loc si pe stadionul Cluj Arena, avand o capacitate mult superioara BT Arena. Cele mai frumoase festivaluri si concerte din Romania ultimilor ani, au fost la Cluj – Napoca! Suntem mandri ca avem infrastructura necesara gazduirii unor astfel de evneimente, si ne simtim onorati sa promovam cele mai interesante evenimente din Cluj.

 

.