Festivaluri si concerte Cluj

Festivaluri si Concerte

Castigatori invitații Il Volo
30 Sep

Concert - Il Volo

  • 20:00
  • BT Arena

Cei trei artiști italieni călătoresc în jurul lumii încă din primăvara acestui an, îi încântă pe toți cei prezenți cu interpretările inconfundabile ale unora dintre cele mai cunoscute arii de operă, melodii pop legendare, dar și hiturile care i-au consacrat.

Compact Paul Ciuci - Fata din Vis
05 Nov

Concert - Compact Paul Ciuci

  • 19:30
  • Casa de Cultura a Studentilor

După succesul concertelor aniversare ,,Fata din vis”, venim cu o nouă serie de evenimente sub același spectru emoțional! ,,Fata din vis” se întoarce acum și în orașele în care nu a reușit să ajungă, dar și în București unde concertul anterior a fost sold out și vă mulțumim!

Omagiu Toto Cutugno
20 Nov

Concert - Omagiu Toto Cutugno

  • 20:00
  • Casa de Cultura a Studentilor

Un spectacol care reia muzica de autor a celui mai cunoscut italian din lume, inclusiv melodiile interpretate de el și cele pe care le-a scris și produs pentru alți mari artiști ai muzicii italiene

Concert de Crăciun Ștefan Bănică
16 Dec

Concert - Ștefan Bănică

  • 19:00
  • BT Arena

Puteți lua parte la un show impresionant de sunet, lumini și efecte grafice, cea mai așteptată producție muzicală din România, un eveniment unic: Concert aniversar de Crăciun Ștefan Bănică – 20 de ani.

Amanare concert Zucchero
25 Apr

Concert - Zucchero

  • 20:00
  • BTarena

Zucchero va concerta la Cluj-Napoca. Artistul își reia turneul mondial, World Wide Tour, cu o serie de concerte în Europa, dintre care două în România, la București și Cluj-Napoca.

1 2 3 26
September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Festivaluri si concerte Cluj pentru ca pur si simplu ele reprezinta cel mai bine spiritul mereu tanar al orasului. Festivaluri Cluj este una dintre cele mai populate rubrici din cadrul site-ului nostru. Cu siguranta aici veti putea gasi cele mai intresante festivaluri si concerte Cluj care se desfasoara in orasul nostru drag. Ideea de festivaluri si concerte Cluj este una destul de buna, avand in vedere ca in ultimii ani, Cluj – Napoca este exaltat de o multime de evenimente care se incadreaza la aceasta categorie.

Festivaluri si concerte pentru ca avem un oras plin de viata

Este cat se poate de adevarat ca orasul Cluj – Napoca nu doarme aproape niciodata. De exemplu, in perioada verii orasul este intesat de festivaluri si concerte. Aici ne referim desigur la renumitele festivaluri: Untold, Electric Castle, Jazz in the Park, TIFF sau anumite concerte mai mici dar care aduna mii de oameni.  Orasul Cluj  – Napoca nu duce lipsa de festivaluri si concerte nici pe perioada anotimpului rece. Astfel, atunci cand afara nu se pot desfasura evenimente de genul, ele se muta in multutudinea de cluburi din oras. Cele mai interesante festivaluri si concerte se desfasoara doar in Cluj – Napoca.

In ultimii ani Clujul se poate lauda si cu numeroase concerte de exceptie. Acestea sunt evenimente majore, care aduna zeci de mii de oameni. Totul depinde de locatia in care se desfasoara evenimentul. Una dintre principalele locatii pentru aceste evenimente de amploare este Sala Polivalenta, cunoscuta in prezent si sub denumirea de BT Arena.

Concertele de amploare mai au loc si pe stadionul Cluj Arena, avand o capacitate mult superioara BT Arena. Cele mai frumoase festivaluri si concerte din Romania ultimilor ani, au fost la Cluj – Napoca! Suntem mandri ca avem infrastructura necesara gazduirii unor astfel de evneimente, si ne simtim onorati sa promovam cele mai interesante evenimente din Cluj.

 

.