Festivaluri si concerte Cluj
Form Days , Festivaluri si concerte Cluj
30 Jun

Form Days 2021

 • 12:00 pm
 • Comuna Gilau - Cluj

Pentru prima oară în România, Scarlxrd (aka Mazzi Maz, Yung Scar, Scar Lord şi Marius Listhrop) şi Gavlyn vor concerta la /Form Dayss 2021. La prima ediţie a /Form Days – Music and Arts Festival publicul va putea asculta şi Sepultura, Apparat Live, Hot Since 82, B.U.G. Mafia, Jay Jay Johanson şi Zardonic & Fickle6.

Cand va avea loc Neversea 2021
08 Jul

Neversea 2021

 • 12:00 pm
 • Plaja Neversea - Mamaia - Constanta

Fanii celui mai mare festival de pe plajă din România, Neversea, au ales. A patra ediție a festivalului va avea loc în perioada 8 – 11 iulie 2021. În ultimii trei ani, Insula Visurilor și-a așteptat mereu călătorii care au îndrăznit să viseze și să-și dorească să ajungă acolo unde timpul stă în loc și nu își pune amprenta asupra vieții.

Electric Castle
14 Jul

Electric Castle 2021

 • 12:00 pm
 • Castelul Banffy - Bontida

În ultimii 7 ani, Electric Castle a construit o lume alternativă în care sute de mii de oameni au putut să se simtă în deplină siguranță, lăsând deoparte grijile cotidiene. Cu fiecare nouă ediție, energia publicului și dorința lui de a explora și a descoperi această lume, a motivat întreaga echipă să meargă mai departe.

TIFF aniversează 2021 , Festivaluri si concerte Cluj
23 Jul

TIFF 2021

 • 21:00 pm
 • Cluj-Napoca

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

Untold 2021
05 Aug

Untold Festival 2021

 • 12:00 pm
 • Cluj-Napoca

Unul dintre cele mai așteptate momente de fanii festivalului Untold este în fiecare an anunțarea datei pentru ediția următoare. Este momentul în care fanii festivalului încep să viseze la experiențele unice din anul următor, să-și dorească să vadă pe una din cele 10 scene din festival.

Jazz in the Park 2021
02 Sep

Jazz in the Park – În tot orașul

 • 12:00 pm
 • Cluj-Napoca

Jazz in the Park, câștigător al titlului Best Small Festival la European Festival Awards 2019, va avea loc în perioada 2-5 septembrie 2021, în mai multe locuri din Cluj-Napoca.

Unlimited live David Garrett
29 Oct

Concert David Garrett 2021

 • 20:00 pm
 • BT Arena

Concertele artistului David Garrett din cadrul turneului „Unlimited live” au fost amânate în 2021. Din cauza pandemiei Covid-19 și a reglementărilor și restricțiilor ulterioare privind desfășurarea concertelor, turneul mondial, planificat inițial pentru toamna anului 2020, nu mai poate avea loc. Va avea loc in 2021.

Festivaluri si Concerte

April 2021
MTWTFSS
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Festivaluri si concerte Cluj pentru ca pur si simplu ele reprezinta cel mai bine spiritul mereu tanar al orasului. Festivaluri Cluj este una dintre cele mai populate rubrici din cadrul site-ului nostru. Cu siguranta aici veti putea gasi cele mai intresante festivaluri si concerte Cluj care se desfasoara in orasul nostru drag. Ideea de festivaluri si concerte Cluj este una destul de buna, avand in vedere ca in ultimii ani, Cluj – Napoca este exaltat de o multime de evenimente care se incadreaza la aceasta categorie.

Festivaluri si concerte pentru ca avem un oras plin de viata

Este cat se poate de adevarat ca orasul Cluj – Napoca nu doarme aproape niciodata. De exemplu, in perioada verii orasul este intesat de festivaluri si concerte. Aici ne referim desigur la renumitele festivaluri: Untold, Electric Castle, Jazz in the Park, TIFF sau anumite concerte mai mici dar care aduna mii de oameni.  Orasul Cluj  – Napoca nu duce lipsa de festivaluri si concerte nici pe perioada anotimpului rece. Astfel, atunci cand afara nu se pot desfasura evenimente de genul, ele se muta in multutudinea de cluburi din oras. Cele mai interesante festivaluri si concerte se desfasoara doar in Cluj – Napoca.

In ultimii ani Clujul se poate lauda si cu numeroase concerte de exceptie. Acestea sunt evenimente majore, care aduna zeci de mii de oameni. Totul depinde de locatia in care se desfasoara evenimentul. Una dintre principalele locatii pentru aceste evenimente de amploare este Sala Polivalenta, cunoscuta in prezent si sub denumirea de BT Arena.

Concertele de amploare mai au loc si pe stadionul Cluj Arena, avand o capacitate mult superioara BT Arena. Cele mai frumoase festivaluri si concerte din Romania ultimilor ani, au fost la Cluj – Napoca! Suntem mandri ca avem infrastructura necesara gazduirii unor astfel de evneimente, si ne simtim onorati sa promovam cele mai interesante evenimente din Cluj.

 

.