Festivaluri si concerte Cluj

Festivaluri si Concerte

STING concerteaza la Cluj afis
30 Sep

Concert Sting 2022

  • 07:00 pm
  • BT Arena

The Cherrytree Music Company, Live Nation, Emagic și Backstage Production au confirmat că Sting va susține un concert special My Songs în Cluj-Napoca la Sala Polivalentă BT Arena pe data de 30 septembrie 2022, ora 19.00. Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 12 noiembrie 2021

Riccardo Fogli, spectacolul Le Dolce Vita
23 Oct

Concert Le Dolce Vita 2022

  • 08:00 pm
  • Casa de Cultura a Studentilor

Pentru prima dată în România, trio-ul italian “Le Dolce Vita” este gata să ne încânte sufletele și auzul cu superba muzică italiană, având ca invitați speciali pe mult iubitul artist Riccardo Fogli și pe Elisabeta della Santa & Fabio Ciardella.

Concert Al Bano Romina Power la Cluj Napoca
13 Nov

Concert Al Bano&Romina

  • 08:00 pm
  • BT Arena

Cuplul italian cel mai iubit de publicul internațional “Al Bano&Romina Power” își reia “Live Tour 2022”, întrerupt în 2020 din cauza pademiei Covid -19. Concertul va avea loc in data de 13 noiembrie 2022, de la ora ora 20:00, la BT Arena, pentru prima data impreuna in Cluj.

Ştefan Hruşcă in concert , festivaluri si concerte Cluj
27 Dec

Concert Ştefan Hruşcă

  • 08:00 pm
  • Casa de Cultura a Studentilor

După 3 ani de pauză, cântecele de iarnă şi colindele tradiţionale româneşti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Ştefan Hruşcă.

Reprogramare concert Bohemian Symphony, festivaluri si concerte Cluj
09 Mar

Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute

  • 08:00 pm
  • Casa de Cultură a Studenților

Concertul Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute, de la Cluj-Napoca, a fost reprogramat pentru data de 09 martie 2023. Biletele achiziționate pentru acest concert rămân valabile.

1 2 3 29
September 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Festivaluri si concerte Cluj pentru ca pur si simplu ele reprezinta cel mai bine spiritul mereu tanar al orasului. Festivaluri Cluj este una dintre cele mai populate rubrici din cadrul site-ului nostru. Cu siguranta aici veti putea gasi cele mai intresante festivaluri si concerte Cluj care se desfasoara in orasul nostru drag. Ideea de festivaluri si concerte Cluj este una destul de buna, avand in vedere ca in ultimii ani, Cluj – Napoca este exaltat de o multime de evenimente care se incadreaza la aceasta categorie.

Festivaluri si concerte pentru ca avem un oras plin de viata

Este cat se poate de adevarat ca orasul Cluj – Napoca nu doarme aproape niciodata. De exemplu, in perioada verii orasul este intesat de festivaluri si concerte. Aici ne referim desigur la renumitele festivaluri: Untold, Electric Castle, Jazz in the Park, TIFF sau anumite concerte mai mici dar care aduna mii de oameni.  Orasul Cluj  – Napoca nu duce lipsa de festivaluri si concerte nici pe perioada anotimpului rece. Astfel, atunci cand afara nu se pot desfasura evenimente de genul, ele se muta in multutudinea de cluburi din oras. Cele mai interesante festivaluri si concerte se desfasoara doar in Cluj – Napoca.

In ultimii ani Clujul se poate lauda si cu numeroase concerte de exceptie. Acestea sunt evenimente majore, care aduna zeci de mii de oameni. Totul depinde de locatia in care se desfasoara evenimentul. Una dintre principalele locatii pentru aceste evenimente de amploare este Sala Polivalenta, cunoscuta in prezent si sub denumirea de BT Arena.

Concertele de amploare mai au loc si pe stadionul Cluj Arena, avand o capacitate mult superioara BT Arena. Cele mai frumoase festivaluri si concerte din Romania ultimilor ani, au fost la Cluj – Napoca! Suntem mandri ca avem infrastructura necesara gazduirii unor astfel de evneimente, si ne simtim onorati sa promovam cele mai interesante evenimente din Cluj.

 

.