Final Four iUmor – Live Show

După ce au avut cele mai bune prestații în prima ediție a Show-ului de televiziune iUmor, cei patru finaliști pleacă împreună în turneu național cu cel mai bun SHOW LIVE pe care l-ai văzut până acum!


Stand Up Comedy, Magie și Divertisment cu cei mai buni 4 artiști într-un singur SHOW in 6 iulie la Cinema Victoria!
Protagoniștii celor 120 de minute de LIVE SHOW sunt:

1. Vlad Grigorescu – Mentalist-Magician, considerat de mulți specialiști ca fiind unul dintre cei mai buni entertaineri din România, a obținut locul II la Românii au Talent în 2014 și locul I la iUmor în 2016. Un artist veritabil ce combină foarte bine momentele de suspans cu cele de umor și divertismeent de înaltă calitate.

http://a1.ro/tv/tv-1/vlad-grigorescu-un-moment-demn-de-marea-finala-magicianul-sia-bagat-un-cui-in-nas-la-tv-id496287.html

2. Gabriel Gherghe – Stand-up Comedian, câștigător al Festivalului Internațional de Stand-Up Comedy în 2015, locul III la iUmor în 2016. Este cel mai bine cotat comediant din noua generație.

http://a1.ro/tv/tv-1/gabriel-gherghe-stand-up-comedy-de-senzatie-sa-ras-cu-lacrimi-sa-aplaudat-sa-votat-id496265.html

3. Paul Lungu – Magician, cu un umor fin și o tehnică inegalabilă, Paul Lungu este unul dintre cei mai apreciați artiști din acest segment de entertainment. Locul II la iUmor în 2016 și finalist la Românii au Talent în 2015, Paul Lungu imbina comedia si magia intr-un stil inconfundabil cu atitudine, carisma si fler. S-a remarcat la iUmor ca un adevarat om de spectacol prin prezenta scenica si ablitatea de a improviza iar sute de mii de oameni il stiu de la canalul sau de youtube TOP OPT.

http://a1.ro/tv/tv-1/magie-si-stand-up-combinatia-perfecta-paul-lungu-a-facut-pe-toata-lumea-sa-rada-cu-un-numar-cu-de-toate-id496259.html

4. George Tănase – Comediant – Mihai Bendeac, despre George Tănase în finala iUmor: “Stau să mă gândesc dacă ești la fel de talentat, sau mai talentat decât mine”. Cu un stil asemănător cu al lui Bendeac, George Tănase reprezintă viitorul acestui gen de comedie. Locul 4 la iUmor în 2016.

http://a1.ro/tv/tv-1/un-numar-cu-mult-tupeu-juratii-de-la-iumor-intrun-moment-unic-george-tanase-show-de-zile-mart-ma-bucur-tare-c-tiai-btut-joc-de-bendeac-id496261.html

Filmatul si fotografiatul pe parcursul evenimentului sunt interzise
Accesul persoanelor sub 16 ani in sala este interzis

• Rezervarile se pot face online pe http://cinemavictoria.ro/rezervari
• Biletele se achizioneaza de la casieria Cinematografului Victoria
• Informatii la 0720 721 731

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.