CSM Bucuresti a invins cu 26-25 (11-12) pe marea rivala HCM Baia Mare in prima semifinala a Cupei Romaniei. Proaspata castigatoare a Ligii Campionilor a avut insa multe emotii.  “Tigroaicele” au fost conduse pe tabela de detinatoarea trofeului pana cu 5 minute inainte de ultimul fluier.

VIDEO – conferinta de presa dupa meci 

http://fastupload.ro/938a1bd864eafd1cfccad90f851c25ec.html

VIDEO- TROFEUL LIGII CAMPIONILOR LA CLUJ

Finala Cupei Romaniei la Handbal

Gruparea din capitala a venit la Cluj si cu trofeul Ligii Campionilor (o varianta stilizata a logo-ului EHF) pe care l-a expus pentru fani in interiorul Salii Polivalenta.

VIDEO – JUCARII DE PLUS PENTRU BAIMARENCE

Aproape 500 de fani au venit de la Baia Mare sa isi incurajeze favoritele la meciul care ar putea reprezenta, din cauza problemelor financiare, ultimul episod din istoria acestui club de mare traditie. Intr-un moment emotionant, galeria le-a aruncat pe teren jucatoarelor jucarii de plus in semn de multumire pentru evolutia din acest sezon dificil.

VIDEO- ADA si-a etalat burtica

Insarcinata in cateva luni, Adriana Nechita a venit la meci sa isi imbratiseze colegele de la HCM Baia Mare.

EXPLOZIE DE BUCURIE la Roman

Semifinalistele Cupei Romaniei la Handbal

In cealalta semifinala, HCM Roman a invins cu 27-20 pe Dunarea Braila, iar moldovencele s-au calificat in a doua finala de Cupa Romaniei din istoria clublui dupa cea din 2014. Reprezentantele unui oras cu doar 50.000 locuitori, romascanele au incins hora bucuriei dupa victoria care le asigura un meci de gala contra campioanei Europei CSM Bucuresti.